Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol húznátok meg a határt,...

Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha még náthával mentek, de ha egész nap hőemelkedésetek van akkor is mentek még, mert szükség van rátok.

2023. jún. 22. 14:56
 241/266 anonim ***** válasza:
44%

Még tiszta szerencse, hogy ti aztán senkinek nem okoznátok semmiféle kellemetlenséget a saját pénztárcátok meg munkamániátok miatt.

Senki egy szóval nem is mondta, hogy igen is bele akarunk szólni bárki életébe, erre te pörögtél csak rá ilyen elmebeteg módon. Mi az álláspontunkat írtuk le, te meg nekiálltál hisztériázni rajta valami érthetetlen módon.

Azt is leírtam, hogy én szerencsére normális helyen dolgozom, ahol nincsenek ilyen felelőtlen emberek, de láthatóan ez is csípi a kis szemedet.

Mindenesetre azért vigyázz nehogy agyvérzést kapjál itt két hiszti között. Bár gondolom te egy agyvérzés 5 után is remegnél hadd mehess dolgozni, nehogy már a négy fal között rohadj. :)

2023. jún. 24. 12:39
 242/266 anonim ***** válasza:
53%

"Még tiszta szerencse, hogy ti aztán senkinek nem okoznátok semmiféle kellemetlenséget a saját pénztárcátok meg munkamániátok miatt."

Szerencse, hogy ez valóban így van. Az meg még nagyobb szerencse, hogy a hozzád hasonló embereknek nincs lehetőségük arra, hogy keresztbe tegyenek másoknak.

Felőlem dühönghetsz, de attól még ez a normális helyeken mindig így fog maradni.

Viszont nem kell félned, te továbbra is nyugodtan bezárkózhatsz akár örökre is. Rettegni és hisztizni otthon is lehet. :)

2023. jún. 24. 12:48
 243/266 anonim ***** válasza:
34%

Látom az iróniát sem érted, milyen meglepő. Ja, nem.

A valódi szerencse, hogy normális helyeken nem tűrik az ilyen nemtörődöm hozzáállást, ti meg nyugodtan fertőzzétek egymást.:)

Bocsánat amúgy nem tudtam, hogy csak ti tehettek keresztbe másoknak, fordítva meg megy az ajvékolás.

Normális emberi reakciót (márpedig az hogy az ember nem akar beteg kenni teljesen normális és természetes dolog) rettegésnek titulálni meglehetősen ostoba jellemre vall, de hát ez nem az én szegénységi bizonyítványom.

Továbbra sem zárkózom be és továbbra sem rettegek, ha lenne úgy nagyjából 2 agysejted, akkor ezt mostanra, 25 oldal távlatában felfogtad volna, de mit is várunk olyasvalakitől, aki szerint minden betegség csak egy kis semmiség és aki szerint olyan betegség, ami még neki nem volt, nem is létezik. 🤷🏻‍♀️

2023. jún. 24. 12:54
 244/266 anonim ***** válasza:
53%

Továbbra sem mi akarunk keresztbe tenni a többi embernek, hanem a másokat otthon maradásra kényszeríteni akarók.

Nagy szerencse, hogy a normális helyeken soha nem lesz elfogadott ez a másokat kontrolláló viselkedés.

Ha pedig önszántadból a négy fal között kuksolsz, az bizony egyenlő a bezárkózással, de felőlem úgy nevezheted, ahogy csak akarod.

Másokat bezárkózásra kényszeríteni viszont szerencsére nincs jogod, az pedig soha nem lesz normális emberi reakció, ha valaki kontrollálni akar másokat.

2023. jún. 24. 13:03
 245/266 anonim ***** válasza:
34%

Szólj már majd, ha nem papagájként ismétled ugyanazt újra és újra, hanem sikerült megtanulni alapvető szavak jelentését és megy az árnyalt gondolkodás, akárcsak minimálisan.

Addig is további jó hallucinálást. :)

2023. jún. 24. 13:05
 246/266 anonim ***** válasza:
63%

Te pedig szólj majd, ha esetleg érveid is lesznek és nem csak személyeskedni és hőbörögni tudsz majd.

Addig pedig zárkózz be nyugodtan. Hajrá- hajrá! :)

2023. jún. 24. 13:09
 247/266 anonim ***** válasza:
34%

Neked érvelni minek? Úgy sem értenéd, hisz ezt bizonyítod immáron 25 oldal óta. :D Érveltünk eleget, kicsit is értelmes ember belátja, ha süket fülekre talál és nem töri magát feleslegesen.

Te pedig égesd magad tovább, hajrá-hajrá. Én ugyanis nem zárkózom be és a szó jelentését is ismerem, te viszont ennek ellenére is ezredjére írod le, ami lássuk be elég kínos. Na hajrá, írd le megint, hogy zárkózzunk be, bizonyítsd be ismét, hogy lövésed nincs miről beszéltünk idáig.

2023. jún. 24. 13:14
 248/266 anonim ***** válasza:
63%

Én valóban írtam egy rakás érvet veled ellentétben, de hát neked felesleges volt. :)

Leginkább te égetted le magad a hőbörgéseddel, meg azzal, hogy nyíltan le is írtad, hogy teszel magasról a többi ember normális életvitelére és az anyagi helyzetére is.

Felőlem folytathatod ezt a végtelenségig, nekem aztán mindegy, hogy te mennyit kuksolsz otthon a mások kedvéért. :)

2023. jún. 24. 13:23
 249/266 anonim ***** válasza:
44%

Ahogy én is leírtam egy rakás érvet, de már ott leragadtál, hogy téged be akarnak záratni, innentől kár beléd a szó.

Tudsz önállóan is írni magadtól valamit vagy csak az én mondataim ovis módjára visszaismétlése megy pepitában?:D Nálad nyíltabban senki nem írta le, hogy szar mindenre és mindenkire, ő ha törik, ha szakad megy és ha kell lefertőz barkit, szóval nézz már először tükörbe, mielőtt ennél is jobban leégeted magad.

És akkor most szokásodhoz híven írd le ugyanezeket csak megfordítva, nálad úgy látszik ennyi az érvelés.:D

2023. jún. 24. 13:28
 250/266 anonim ***** válasza:
53%

Te magad írtad le nyíltan, hogy téged aztán nem érdekel a mások anyagi helyzete, arra meg teszel magasról, hogy más embereknek kellemetlenséget okozna az otthon maradás.

Minden esetre ha még mindig nem érted, hogy mi is a probléma azzal, hogy egyesek bele akarnának szólni a többi ember életébe, akkor veled tényleg felesleges beszélni.

Most pedig szokásodhoz híven hőbörögj és személyeskedj egy sort. Nálad meg ennyi az érvelés. :D

2023. jún. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!