Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Én csak felvettem a stílusod, de látom nem tetszik, ha tükröt tartanak eléd.
Okos enged, szamár szenvedj, szóval szenvedj csak, szia. :)
Én sehol nem hőbörögtem úgy, mint te, de végülis mindegy.
Egyébként nagyon "ötletes" volt ez az utolsó beszólásod... Már ha tényleg ez volt az utolsó. :D
Most pedig további kellemes bezárkózást kívánok! :)
Okéska, ha te mondod. :)
Neked is további jó hallucinálást és saját magad leégetését a bezárási vizionálásoddal együtt. :)
Látom, mégsem jött össze az, hogy "okos enged". Csak azért is leírtad még egyszer ugyanazt. :D
Felőlem nyugodtan égetheted magad azzal, hogy normálisnak tartod a többi ember bezáratását, utána meg még le is tagadod azt, amit kijelentettél. További sok "sikert" kívánok ehhez! :)
Én általában évente 2-3x vagyok influenzás. Ha rám jön,akkor azonnal lerobbanok. Brutális torokfájás,gyengeség,nátha,köhögés.
Én ilyen állapotban nem tudok és nem is fogok bemenni dolgozni.
Nyilván mindenki pénzből él,nagyon sokat elbukok,ha táppénzen vagyok,de az egészségem mindig fontosabb lesz,úgyhogy ha ilyen van,én egy hetet otthon maradok. (már ha az elég,előfordult már,hogy 3 hétig nem bírtam leküzdeni).
miért kell lepontozni egy egyszerű őszinte választ a saját helyzetemről? szánalmasak vagytok
nem mindegy nektek ki megy be dolgozni meg ki nem? mindenki maga dönti el mit engedhet meg magának,meg mi a fontosabb..
Ha csak enyhén fáj a torkom, vagy a szokásosnál többet krákogok, vagy duzzadt az orrnyálkahártyám (nehezen kapok rajta levegőt, de orrfolyás nincs), akkor bemegyek, de egyébként ilyen nekem legalább havonta van, ha nem gyakrabban és szerintem részben a reflux miatt.
Ha rendesen beteg vagyok (a 1,5 hetesek, kb onnan tudom, hogy rendes betegség, hogy nem múlik a torokfájás, esetleg van orrfolyás, van jelentősebb hurutos köhögés), akkor home office.
És másokra is nagyon mérges vagyok, ha bemennek, hogy összefertőzzenek másokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!