Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol húznátok meg a határt,...

Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha még náthával mentek, de ha egész nap hőemelkedésetek van akkor is mentek még, mert szükség van rátok.

2023. jún. 22. 14:56
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/266 anonim ***** válasza:
27%

Az szupi ha nem rettegsz, akkor gondolom nem jelentene problémát ha egy kollégád vinne be magával egy zacsi kutyaszart munkába, néha beledobná az arcodba, meg amúgy is szagolnod kéne stb 😊 hisz rettegni rossz, és semmi jogod ahhoz hogy megtilts dolgokat a munkatársadnak 🥰

2023. jún. 23. 16:34
 182/266 anonim ***** válasza:
74%

180.: Aki nem akar a közelembe jönni, az egy irodában is megteheti, hogy nem jön közel hozzám (pont ugyanúgy, mint bárhol máshol). Ha ezt nem teszi meg az illető, akkor magára vessen.

"Normáliséknál nem egyhez igazodik másik 20-30 fő, hanem éppen fordítva"

Igen, ez így van. Pont ezért normáliséknál nem egy-két legyengült immunrendszerű ember miatt záratják be az összes többit, hanem az egy-két legyengült immunrendszerű vigyáz saját magára.

A rettegés szónak meg pontosan tudom a jelentését, úgyhogy ezen nem kell problémáznod.

2023. jún. 23. 16:35
 183/266 A kérdező kommentje:
182 ez így van, lehet kerülni a másikat, én is kerülöm ilyenkor a többieket, nem megyek oda hozzá úgy hogy dúl a lé az orromból
2023. jún. 23. 16:38
 184/266 anonim ***** válasza:
80%

"gondolom nem jelentene problémát ha egy kollégád vinne be magával egy zacsi kutyaszart munkába"

A normális emberek normális életet élnek. A normális életnek a munka része, a kutyaszarral járkálás viszont nem.

2023. jún. 23. 16:39
 185/266 anonim ***** válasza:
18%

Egy irodában, ahol általában egy légtérben, egymáshoz viszonylag közel lévő asztaloknál dolgoznak az emberek kérlek áruld már, hogy tud tőled távol maradni? Vicces, hogy te konkrétan a betegséget tartod normálisnak és azokat nem normálisnak, akik egészségesként nem akarják a te nyavalyádat elkapni és egy egész iroda alkalmazkodjon hozzád, mert te magadon túl nem látsz. Vannak betegségek, amik cseppfertőzéssel terjednek, ergo elég köhögni, tüsszenteni hozzá, de biztos azt is ki tudják kerülni az irodában, nyilván.

Normáliséknál nem csak az 1-2 legyengült immunrendszerű ember nem akar feleslegeges betegséget összeszedni, hanem a makkegészséges sem, ez neked újdonság? Ahogy normáliséknál nem abból indulnak ki, hogy van 1-2 legyengült immunrendszerű ember, hanem hogy van egy rakás egészséges ember és van 1 nemtörődöm beteg, aki bemegy hogy aztán mindenki mást is megfertőzzön. Még mindig te várod el, hogy egy egész munkahely hozzád és és a te anyagi hátteredhez alkalmazkodjon.

2023. jún. 23. 16:41
 186/266 anonim ***** válasza:
18%

A normális életnek a MINDEN betegséggel való mindenhova mászkálás se normális dolog, lsd korábbi kommentjeim.

2023. jún. 23. 16:43
 187/266 A kérdező kommentje:
Az emberek javarésze beteg télen egy időszakot ez normális ilyenkor, lásd buszon mindenki fújja az orrát köhög esetleg lázas is. Egy irodában is tudod kerülni a másikat azért
2023. jún. 23. 16:44
 188/266 anonim ***** válasza:
30%

Arról nem beszélve, hogy jó eséllyel közös mosdó, van közös konyha, esetleg ebédlő, tehát teljesen elkerülni lehetetlen egymást.

„A normális emberek normális életet élnek”

Így van, normális emberek pedig nem tartják normálisnak, hogy komoly betegséggel mennek dolgozni, kitéve ezzel az összes többi munkatársukat a betegségüknek.

2023. jún. 23. 16:44
 189/266 A kérdező kommentje:
188 ennyi erővel ne vegyél levegőt mert mi lesz ha van benne baci, én mindig kéz fertőtlenítőzök ilyenkor, és szólok, hogy szarul vagyok kerüljenek.
2023. jún. 23. 16:47
 190/266 anonim ***** válasza:
69%

A normális emberek pont hogy a mások életébe való beleszólást és a mások bezáratását nem tekintik normálisnak.

"Egy irodában, ahol általában egy légtérben, egymáshoz viszonylag közel lévő asztaloknál dolgoznak az emberek kérlek áruld már, hogy tud tőled távol maradni?"

Például nem kell közvetlenül mellém ülnie. Ezen kívül moshat kezet, meg vihet magával fertőtlenítőt az, aki fél a semmitől.

"Vicces, hogy te konkrétan a betegséget tartod normálisnak"

Nem tekintem a betegséget normálisnak. Azt pedig pontosan tudom, hogy egy normális, egészséges embernek nem okoz gondot az, ha elkap egy pár napos betegséget.

Az emberek többsége dolgozni akar akkor is, ha épp van valamilyen betegsége. Pont ezért nem az ő kötelességük otthon maradni és a betegségektől rettegő kisebbséghez alkalmazkodni.

"Még mindig te várod el, hogy egy egész munkahely hozzád és és a te anyagi hátteredhez alkalmazkodjon."

Még mindig nem az én anyagi helyzetemmel vannak problémák, de attól még én tekintettel vagyok a nálam szegényebb emberekre. Ez lenne a normális.

2023. jún. 23. 16:52
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!