Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Nem is én zavartam haza, hanem nagyon helyen a főnök, akinek viszont minden joga megvan ahhoz, hogy védje a normális munkásai egészségét és nem azt veszi természetesnek, hogy majd egy beteghez meg a pénztárcájához alkalmazkodjon mindenki, elviselve ezzel azokat a kellemetlenségeket, amikkel nekik kell szembenézniük.
Én is tényleg nagyon örülök, hogy valóban normális helyen dolgozom, ahol nem elfogtatott másokat saját önös érdekek miatt felesleges betegségeknek meg kellemetlenségeknek kitenni, ha elkapják. Ez lenne a normális, hogy a beteg nem fertőzi le direkt az egészségeset, csak néhányan fordítva ülnek a lovon.
Most már tényleg nagyon örülök, hogy az én munkahelyem nem egészségcentrumként működik, hanem a pénzkeresés helyszíneként.
Szerencsére nálunk nem divatos önös érdekek miatt megkárosítani más embereket.
"ha elkapják és emiatt esetlegesen otthon kell maradniuk"
Jobb helyeken nem KELL otthon maradni soha. De végülis akik tűrik a bezáratást, azok meg is érdemlik. :D
Normális embert nem is kell "kényszeríteni" semmire, mert normális embernek eszébe nem jut tök betegen bemenni, hogy továbbadja a szarját mindenki másnak a melóhelyen.
Megkárosítani meg maximum az károsít meg, aki kitalálta azt a szabályozását, hogy kevesebb fizetés jár betegség esetén, amihez a többi dolgozónak még mindig a világon semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!