Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Csavarhatod, de nem az én és nem is a kollégáid hibája, hogy te annyit keresel, hogy épp hogy nem halsz éhen. Szerintem az az elég szomorú hogy másokat hibáztatsz a saját nyomorod miatt és még pofátlanul másokat is lefertőznél, ezzel nekik is ugyanazt (sőt ha gyógyszeres kezelésre szorul miattad, akkor még több) az anyagi kárt okozva, amiért itt nyavikolsz.
Szerencsére normális helyen még mindig hazazavarják az ilyen bármilyen betegséggel bemegyek típusú embereket és nem tűrik, hogy mások egészségével szórakozzanak.
Panaszt pedig még mindig a kedves jogalkotónál lehet tenni, hogy miért nem fizet 100%-ot betegség esetére is, illetve a saját házad tájékán söprögess, hogy miért is keresel annyit, amennyit, ne másokra mutogassál.
"Csavarhatod, de nem az én és nem is a kollégáid hibája, hogy te annyit keresel, hogy épp hogy nem halsz éhen."
Már leírtam, hogy nem én vagyok ilyen helyzetben. Csakhogy én más emberekre is gondolok, ugyanis nem mindenki keres annyit, mint én.
Szerencsére mifelénk tekintettel vannak a keveset kereső emberekre is, mert én egy normális helyen dolgozok.
Én is gondolok más emberekre képzeld 143 és tekintettel vagyok mások egészségére, nem gondolom h jogom van megfertőzni, hogy aztán hazavigye a családnak is, a gyerekeknek, akik esetleg rosszabbul viselik majd és akik miatt mindenképp otthon kell maradjon GYÁP-on, ami egyébként alapból kevesebb, mint a betegszabi, amit az első 15 napra kapott volna az, aki betegen ment be.
Szerencsére én is normális helyen dolgozom, ahol nem helyezik a pénzt az egészség elé és nem engednek bármilyen betegséggel is dolgozni.
144 Nem hiszek benne, hanem nálunk konkrétan ez van, de tudom hogy sajnos a valóságban vannak ilyenek, mint ti, akik szarnak mindenkire, a lényeg, hogy nekik jó legyen.
Kár lett volna kamuzni, mindkettőn látszott milyen szarul van, az egyik majdnem hányásig köhögött, zengett tőle az iroda. A kötőhártya gyulladás pedig elég látványos.
147.: Én meg nem gondolom azt, hogy jogom van bárkit is hazazavarni bármilyen betegség miatt is, ezzel pedig anyagi kárt és kellemetlenséget okozni neki.
Tényleg nagyon örülök annak, hogy én egy normális helyen dolgozok, ahol nem elfogadott másokat otthon maradásra kényszeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!