Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel foglalkozik? Mennyi...

Ki mivel foglalkozik? Mennyi az átlagos fizetésed? Melyik megyében? El tudod benne képzelni magadat hogy onnan mész nyugdíjba? Mennyire nehéz/könnyű ezt a munkát végezni? Szereted?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
100%

#67 nálunk két fejvadász cég van, mindkettő ugyanannyit fizet, mint a multi a saját munkavállalóinak. Viszont az egyik kevesebb bónuszt ad, a másik viszont többet + napi étkezést is biztosít.

Ráadásul vigyázni kell, mert egyik ismerősöm fejvadászon keresztül dolgozott, ahol én saját állományban és mikor táppénzre kellett mennie, kiderült, hogy nincs bejelentve a tb-je, viszont a pénzt vonták. Mivel idősebb ember volt, az irodában simán lerázták, mikor én bementem vele, és mondtam, hogy a feljelentést megteszem, akkor egyből megoldódott a probléma és a jogtalanul levont pénz+egyéb kártérítést azonnal adták.

Mivel márciusban kezdett el dolgozni, előtte ápolási díjon volt, ezért nem készítették el automatikusan az adóbevallását (2016) és mikor el akarta készíttetni, kiderült, hogy nem kapta meg az igazolást a munkáltatótól. Hetekig bejárt irodába, csak ígérgettek, már csak 1 hét volt a határidőig, mikor bekísértem. Az irodában az ügyintézőtől kértem, h adják oda, miután tájékoztattak, h nem az ő dolguk, Pesten rendezik (tőlünk kb. 260 km). Akkor felhívtam a figyelmüket, hogy az igazolás kiadásának van egy törvényileg előírt határideje, amit nem teljesítettek, ezáltal az adóbevallást se tudjuk elkészíteni, megteszem a bejelentést a navnál. Másnap expresz kijött az igazolás Pestről.

Szóval ezeket a fejvadászokat se kell sajnálni, lefölözik vagy gy vagy úgy a hasznot még a munkavállalókról is.

2022. febr. 20. 00:35
 72/89 anonim ***** válasza:
90%
Pest megyében dolgozok most éppen, 130 kilométerre otthonról.Vasùtforgalmi szolgàlattevő vagyok (forgalmista).350-400 között kapok kézhez, de elég sok problémával kell foglalkozni napi szinten és bármilyen rossz döntés a dutyiba vihet.Szeretem,kicsi korom óta rajong vasutert.De fogalmam sincs meddig bírom a 12 órát ej APPAL össze vissza kell menni sajnos.(telo irta ilyen furin,hiába javítom)
2022. jún. 8. 19:02
 73/89 anonim ***** válasza:
100%

Penzugyi asszisztenskent dolgozom, egyetem utani elso munkahely, Budapesten, most van 3 ev tapasztalatom. 330 ezer nettot kapok, elvegeztem a konyveloit, az pluszt jelent, illetve maszekban konyvelek, az 30-40 ezer havonta. Van ev vegen jutalom, plusz a zaraskor is van plusz penz.

Kozgazdasz diplomam van, plusz a merlegkepes konyveloi vegzettseg.

Nyugdijra miota elkezdtem dolgozni, teszek felre. Az allamtol ugyse fogunk egy forintot sem kapni.

A munkahely jo, viszonylag laza, de azert van melo rendesen. Szeretek itt dolgozni, a fonokom sok mindenre tanit a konyveles teren. Nem hiszem azert, hogy innen megyek nyugdijba, de ha lesz gyetekem, akkor mindenkepp maradok, amig kicsi, mert bar a fonok egy cimeres marha, de azt elviseli, ha valakinek beteg a gyereke es ezt meg kell becsulni. Plusz a kismamakkal se szur ki, var vissza mindenkit dolgozni.

2022. jún. 9. 15:55
 74/89 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hirdette a máv a hasonló állásokat. Azt olvastam szóról szóra kérik a vaskos tananyagot. Sokakat kiszórnak.

Mennyire igaz ez, milyen kizáró okok vannak, illetve a gyakorlatban milyen feladatok, milyen felelősség van rajtatok?

2022. jún. 9. 15:58
 75/89 anonim ***** válasza:
100%

Most nem dolgozom, melót keresek, eddig biztonsági őr voltam.

Átlag fizu: Havi 240-300 órára nettó 170-180 ezer.

Megye: Borsod

Soha nem mentem volna onnan nyugdíjba, gyűlöltem a helyet, már egy ideje felmondtam, de álmaimban azóta is kísért az a szörnyű szar munkahely.

Mennyire nehéz? Tudni kell az adminisztrációs dolgokat, tudni kell nyelvet(kamionossal szót kellett érteni), számítógépkezelés, némi jog, meg jó kondíció. Kb ennyi. Többet igényelt, mint egy sori meló, de nem kellett hozzá diploma. Volt aki bejött, meglátta hogy ennyi pénzért miket kell csinálni, és többet nem láttuk. Megértem, nekem is ezt kellett volna.

2022. jún. 9. 17:49
 76/89 anonim ***** válasza:
100%
Most váltottam vissza őr pozícióba. Nem gondolkodtál rajta hogy elmenj pestre vagyonőrnek?
2022. jún. 9. 18:38
 77/89 anonim ***** válasza:
100%

76, nekem Pest elég messze lenne, szállós munka nincs vagyonőri melóban, annyit meg nem lehet keresni, hogy egy albérletet ott fenntartson valaki kényelmesen. Na meg nem akarom itt hagyni a saját házat sem, hiába "csak" Borsod. Ez csak nem egy albérlet.

Van több szakmám, a vagyonőri a legszarabb mindközül, zsonglőrködöm azokkal.

2022. jún. 10. 19:55
 78/89 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 74!

Igen,nagyon szigorúan kérik,3 évente újra kell vizsgázni mindenből.Orvosin szoktak sok embert kiszòrni a pszichològiàn.Fàrasztò munka szellemileg,de nem rossz.Fizikailag az ejszakàzàs az,ami fárasztó.

Mi kezeljük a jelzőket,vàltòkat,mi szabályozzák a forgalmat.

2022. jún. 13. 13:43
 79/89 anonim ***** válasza:
87%

Villanyszerelés,karbantartó.

Hogy melyik megyében és hol,azt biztonsági okokból nem mondom el.

Nem akárhol vagyok ebben a pozícióban,nem kockáztatom meg inkább.

Hogy innen menjek nyugdíjba?

Sztem én addig kiélvezem az életem,míg lehet.

Nem várom meg az öreg kort,nem annyira kívánatos a számomra.

Br 260,tehát netto 221-nek kellene lennie.

Riogatnak,hogy annyi nem lesz sokan.

Majd 2 hét múlva meglátom.

Nem nehéz,nem szeretem.

2022. júl. 18. 00:48
 80/89 anonim ***** válasza:
100%

Beugros recepcios vagyok. Mindig valtozik mennyit keresek, oraszamtol fugg, de olyan netto 130-160 ezer, persze nem dolgozok egesz honapban, csak mikor kell helyettesites.

Aki teljes idos dolgozo, kap 220-240 ezret nettoban. Jasz-Nagykun Szolnok megye.

Magat a munkat szeretem, csak a munkakornyezetet es a kollegakat ruhellem. Irodai dolgozo voltam elotte, mostmar vissza nem tudnek menni napi 8 oraba a monitort bamulni. Szoval szeretek recepcios lenni, mondtak hogy ez jobban is illik hozzam. Nyugdijam nem lesz, max.ha felreteszek ra. Jelenleg uj munkahelyet keresek a fentebb emlitett okok miatt.

Nem nehez.

2022. júl. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!