Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel foglalkozik? Mennyi...

Ki mivel foglalkozik? Mennyi az átlagos fizetésed? Melyik megyében? El tudod benne képzelni magadat hogy onnan mész nyugdíjba? Mennyire nehéz/könnyű ezt a munkát végezni? Szereted?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%

Rendszermérnök vagyok Budapesten, ~800k nettó, 10+ év tapasztalat. Nagyon szeretem a jelenlegi pozíciómat. El tudom képzelni, hogy ezen a vonalon maradok életem végéig kisebb nagyobb irányváltásokkal.

A munkát nem nehéznek nevezném, mert szeretem a kihívásokat. Folyamatosan tanulni kell, hogy naprakész legyél a szakmában, talán ez a nehéz része.

Nyugdíj előtakarékosságot nyomom ezerrel, ezért bízom benne, hogy 55 évesen "nyugdíjba" vonulhatok, bár szerintem a munkát sose fogom teljesen abba hagyni, mert szeretek dolgozni.

2022. febr. 17. 11:33
 62/89 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a call centeres. Mentségemre szóljon, akár Pesten, akár egy nagyobb nyugati városban, ez a fizu nudli lenne
2022. febr. 17. 11:39
 63/89 anonim ***** válasza:
71%

Kiváló kérdés, használható válaszokkal. Elképesztő hogy a legtöbben 220 körül vagy az alatt keresnek termelésben ahol teljesíteni kell és itt termelik ki a gyár cég többi dolgozó bérét a fizikai betanított munkások. Az a sajnálatos hogy egy irodai székben ülő "munkát" annak mernek nevezni illetve többszörösen jobban meg van fizetve mint a termelésben dolgozók munkája. A himi humi kinevezett kisfőnökök elbánása még ettől is szomorúbb, gyakorlatilag a semmiért kapják a sok százezres fizetést.

Legalább annyit segítsünk egymáson hogy akik itt sanyarúbb sorsúak és privátot írnak a tehetősebbeknek segítséget kapjanak.

Más:gyakran szembe jönnek a dunántúli szállásos munkát ajánló hirdetések például targoncás, vontatós.

Az ilyen helyekkel kinek milyen tapasztalatai vannak munkakörülmények, fizetés, kollégák és szállással kapcsolatban.?

2022. febr. 18. 16:55
 64/89 Sanker ***** válasza:
100%

63-as!

Én csak a szállásra tudok válaszolni:

Ezek munkásszállók, szerződésbe vannak a céggel, olcsóbb mint az albi, de olyan is a színvonal vagy saját magának keres az ember szállást, és egy részét fizeti a cég.

2022. febr. 18. 23:34
 65/89 anonim ***** válasza:
100%

63-as, én egy dunántúli autóipari cégnél dolgozok, az operátor fizetés 1310/óra, a targoncás 1600-1900 között. De az egész olyan pár éve, mint a kutya vacsorája. Hol van munka-hol nincs. És az a baj, hogy nem a teljesítményt veszik le, ha kevés a megrendelés, hanem a létszámot. 1 hónapja 100 ukránt behoztak, 1 hétre rá visszamondtak megrendelést, kitették őket. és már többször eljátszották. A magyarokat műszak felénél hazaküldik, mert előregyártottak stb. Erre nem lehet alapozni. Az operátor fizetés 180-250 között túlórától függ, a targoncás 250-320 között, karbantartóét titokban tartják, hogy ne legyen háború.

A másik vicc, az újakat 1370-es órabérrel veszik fel, aki pedig 20 éve ott van neki 1310 az órabére. :D A környékemen rengeteg az ilyen multi, csak az összes egy kalap sz@r. Verni szeretik magukat, és hisznek abban, amit tesznek. Csak hát degeneráltak. :)

2022. febr. 19. 13:45
 66/89 anonim ***** válasza:
100%

a multik sose arról híresek, hogy elkényeztessék a munkavállalóikat. Amikor szükség van a munkaerőre, semmi se számít, annyi fizetést ígérnek, hogy hozzájuk menjenek dolgozni. ha meg nincs munka, akkor szó nélkül kirúgják az embert.

Én Nyugat-Dunántúlon dolgozok multinál. Nálunk a targoncásoknak brutto 300-400ezer Ft az alapbérük, erre jönnek rá a műszakpótlékok, bónuszok, egyéb kedvezmények, juttatások és Szép Kártyára a választott béren kívüli juttatás. Így összesen a netto 300-400ezer össze is jön havonta.

Lakhatás változó: ha fejvadászcégen keresztül mész, akkor azok vagy ingyen adnak szállást vagy vmi kevés pénzért, illetve a saját állományba kerülő embereknek albérlettámogatást fizetnek.

2022. febr. 19. 19:30
 67/89 anonim ***** válasza:
100%
Fejvadászcégen keresztül is ugyanannyi a bruttó alapbér vagy változik?
2022. febr. 19. 20:22
 68/89 anonim ***** válasza:
88%

65 ös, én is egy dunántúli autóipari cégnél dolgozok.. Melyiknél vagy? Privátban is írhatod. Amúgy igazad van

.

2022. febr. 19. 21:53
 69/89 anonim ***** válasza:
100%

67 es.

Én több mint egy éve vagyok itt, de még mindig nem vett át a cég.. :/.

Amúgy igen, ugyanannyi.

2022. febr. 19. 21:55
 70/89 anonim ***** válasza:
100%
Móri multicégnél!
2022. febr. 19. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!