Mentálisan nagyon rossz állapotban lévő emberrel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Üvöltve kommunikál, földhöz vág tárgyakat, és minden egyes nap ilyen állapotban van, azonban kénytelen vagyok beszélni vele, mivel a munkatársam.
10 éve egy fogyatékos otthonban dolgoztam, de ott valamivel könnyebb volt, mert kezelve volt a betegségük.
febr. 2. 22:02
1/4 anonim 

válasza:

Jelezném a főnökség felé, vagy a HR-nek. Idő kérdése, mikor okoz komoly kárt azzal, hogy dolgokat vagdos a földhöz.
2/4 anonim 

válasza:

Az is egy jó munkahely lehet. Vagy otthon is ezt csinálja?
3/4 anonim 

válasza:

Szólj a főnöknek! Én is azt csináltam.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem a főnök szokott ordítozni ok nélkül, így akarja érzékeltetni hogy ő a fasza gyerek. Úgy beszél az embereivel mint egy kutyával..tipikusan az a felfelé nyal, lefelé tapos típus. Ha félti a seggét olyan mint egy Husky, szétszed mindent és mindenkit. Eddig már tapasztaltam hogy manipulál másokat, hogyan ugraszt egymásnak embereket, hogy mondat fel kollégákat.. maga az ördög. Az ilyeneket, nem lenne szabad emberek közé engedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!