Ki mivel foglalkozik? Mennyi az átlagos fizetésed? Melyik megyében? El tudod benne képzelni magadat hogy onnan mész nyugdíjba? Mennyire nehéz/könnyű ezt a munkát végezni? Szereted?
Mi körülbelül 190 - 200.000 nettót kapunk a párommal.
Nekem ruházati eladó, és boltvezető szakmáim vannak, de sajnos csak rövid ideig dolgoztunk benne.
Egy dunántúli megyeszékhely.
Albérletben vagyunk, 110 plusz rezsit fizetünk, ami szerintem /szerintünk nagyon sok.
De más vidéki városban se nagyon találni 80 alatt.
Így, hogy ketten vagyunk azért könnyebb.
Raktáros
260k + 13. havi
Pest megye, Bp.
Nem érdekel a nyugdíj, nem akarom megélni.
Néha vannak fizikailag nehéz részei, de többnyire nem kell megszakadni.
Utálom.
Segédápoló vagyok a főváros egyik "országos/központi" intézményében.
Pótlékokkal együtt 190 nettót kapok. Szeretem a munkám, az eü-t is, de a gyógytornász az álomszakmám, szóval ez csak egy állomás.
Hát nem egy könnyű munka, de rengeteg hasznos tapasztalatot ad és a kollégák meg a betegek nagyon fel tudnak tölteni.
21N
Eddig aki írt, mindenki a dupláját érdemelné.
Ilyen árak mellett nem lehet ezekből a pénzekből megélni.
Nemzetközi testőr.
Egyetemi végezettségem van, több nyelv középszinten megy.
20 éves harcművész tudás, több harcművészetből.
Fizetés...két fajta van.
Álló pénz mikor nincs munka pár hónapig, vagy kis pihenésre küldik az embert, ez fix 5000 euró.
Munka esetén Közép-és Dél-Amerikai régióra 15000 euró havonta, illetmények, veszélyességi pótlékok.
Afrikai régió 15-20 ezer euró,annyira rizikós hogy ezt nem vállalom.
Arab régió a legtöbb bőven 20 ezer euró felett havonta.
Ide max az elmebeteg kollegák mennek.
Ázsiai régió 15000 euró havonta, itt is többször voltam.
Amit a cég ad állandóra az autólízing parkjából egy állandó autó, mikor pihenőidőmet töltöm.
Jelenleg egy vadonatúj KIA Sorento-t kaptam.
Miami kavezotulajdonos.
10 eve jottem ki,majd 5 ev utan sikerult megnyitni.En is dolgozok benne,tengerparton van,iszonyat sok emberrel talalkozom.
Szallitmanyozasi-Logisztikai ügyintezö, Nemetorszagban, atlagosan havi 1700 eur. ( alberlet ebböl 500 eur)
Irodai munka, nem nehez. Biztosan nem innen megyek nyugdijba. Nagyon vagyodom haza, magyarorszagra a csaladhoz, baratokhoz. De az otthoni fizeteseket elnezve, meg maradnom kell egy darabig sajnos. Legalabb addig, hogy sajat hazba / lakasba menjek haza es alberletet ne kelljen fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!