Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel foglalkozik? Mennyi...

Ki mivel foglalkozik? Mennyi az átlagos fizetésed? Melyik megyében? El tudod benne képzelni magadat hogy onnan mész nyugdíjba? Mennyire nehéz/könnyű ezt a munkát végezni? Szereted?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
86%
Budapesten nem.
2021. febr. 25. 15:51
 22/89 anonim válasza:
66%
Miért nem?
2021. febr. 25. 16:08
 23/89 anonim ***** válasza:
73%

A nettó 250 Budapesten is jó.

Bár tudom, itt mindenki szingli ÉS albérletben lakik.

2021. febr. 25. 16:20
 24/89 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem mindenki. De normál helyzetben itt albi nincs 120 alatt. Elképesztőek sajnos az árak. Nyilván 250 nettó nem rossz pénz ha az embernek van saját lakása vagy párja. De aki magára van utalva és csak albira telik, annak ez nagyon szűkös. Egy mérnöknél nettó 400 lenne a reális, az újságírót nem tudom, de van egy olyan érzése, hogy azzal a 290-nel ő sincs túlfizetve.
2021. febr. 25. 17:02
 25/89 anonim ***** válasza:
97%
Egyedül szerintem mindenhol nehéz boldogulni. Vidéken is 80-nál kezdődnek az albérletek. Netto 170-200-ból fele elmegy albira meg rezsire.
2021. márc. 3. 13:09
 26/89 Sanker ***** válasza:
97%

Hajdú-Bihar, benzinkutas, nettó 120+borravaló.

Szeretek mozogni és kint lenni a szabadban, így ez nekem megfelel. Mozgalmas, változatos, telik az idő, jó a beosztás. Persze itt is vannak kihívások, nehézségek, de minden munkahelyen vannak. Túlzás, ha azt mondom szeretem, de összességében nem rossz, legalábbis nekem. Ad egyfajta szabadságérzetet.

Mozdonyvezető akartam lenni, egyéb ok miatt nem jött össze, amúgy érettségim van, szakmám gépi forgácsoló. Ezenkívül imádom a labdarúgást, kipróbálnám magam valamilyen munkában a focin belül. Ez a lehetőség még adott.

2021. márc. 4. 14:09
 27/89 anonim ***** válasza:
94%
Kertész vagyok, évente csak 3 hónap a szezon, amit csinálok. Elteszek 1,5-2 milla körül és utána nem dogozok a következő szezonig.
2021. márc. 20. 13:29
 28/89 anonim ***** válasza:
93%
Komárom Esztergom megye gépkezelő egy gyárban. Havi nettó 450 ezer a fizetésem átlagosan. Van, hogy 380 körül kapok, de van mikor nettó 500 is megvan. Nyugdíjba biztosan nem gépkezelőként fogok menni, de nem zárom ki, hogy ettől a cégtől. Valószínűleg az országban az elsők között fizetik meg a dolgozókat nálunk.
2021. márc. 21. 07:05
 29/89 anonim ***** válasza:
97%

Jelenleg a bevételem a nullához tendál. Laborban dolgozom gyakornokként, de a cégnél korlátozásokat vezettek be, és mi gyakornokok, emiatt alig tudunk bejárni dolgozni. Egyébként nettó 1200 körül van az órabérem. Ez igazából nem rossz, a gyakornoki munkák között átlagosnak számít.

Villamosmérnök hallgató vagyok.

F

2021. márc. 21. 09:11
 30/89 anonim ***** válasza:
92%

Hajdú-Bihar, jogi terület, nettó 300 ezer. A feladatok változatosak és izgalmasak. A fizetés a jogi területhez képest alacsony, de még nincs 3 év tapasztalatom se, szóval nem panaszkodom. Csak 3 hónapja kapok ennyit, eddig 195-öt kerestem. Nem hiszem, hogy az első munkahekyemről megyek nyugdíjba, de nem lenne rossz. Elég nehéz, mert nagyon sok, mindig 10-12 órát dolgozok, plusz néha hétvégén, de pl home officeban.. Szóval szerintem jó, én szeretem.

A férjem CNC szakmával rendelkezik és több mint 10 éve dolgozik is, COVID alatt kirúgták, most egy betanított munkája van, nem kell hozzá végzettség, itt teljesítménybérben vannak, és így 500-700 nettó közt keres, de ez csak pár éves lehetőség, szóval most nagyon sokat dolgozik, hogy minél többet gyűjtsön. Amúgy kb. 250-290 közt keresett CNCsként. Nagyon szereti amúgy, fizikai munka, szóval elég nehéz, illetve kültéri, szóval nyáron szétég, télen szétfagy, amúgy meg szétázik.

2021. márc. 21. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!