Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet még esély az állásra?

Lehet még esély az állásra?

Figyelt kérdés

Harmadik kör interjú után mondták, hogy két hét múlva jelentkeznek. Holnap telik le a két hét.

Jót vagy rosszat jelenthet hogy eddig nem jelentkeztek?

És az jót jelenthet hogy a harmadik kör interjúig eljutott az ember?

tegnap 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit nem jelent. Behivtak par embert, betablaztak 2 hetre az interjukat, addig nem fognak ajanlatot tenni amig mindenki le nem ment. Ha utana is tanakodnak meg napokig, szerintem az is meg a semmi kategoria. Mar csak azert is, mert lehet hogy aki legjobban tetszett, az meg alszik par napot az ajanlatra amit kapott. Ha nincs egyezseg, johet a masodik jelolt. +1 het az mar olyan, hogy rajuk szolok ha er annyit.
tegnap 23:38
 2/4 1112 ***** válasza:
100%

" az jót jelenthet hogy a harmadik kör interjúig eljutott az ember?"

Hát.. Igen, az nyilvánvaló. Jobban megnyerő voltál az interjúkon mint egy csomó másmindenki,ez a te szempontodból szuper. Elismerés,dicséret valahol.

Várd ki azt a 2 napot,mindjár' kiderül.

"Jót vagy rosszat jelenthet hogy eddig nem jelentkeztek?"

Ez nemfeltétlen jó,v rossz. Tegnap előtt voltam interjún,mondták,hogy csak jövőhét utáni 7N lesz visszajelzés,mert egyfolytában egész napokon interjúztatnak.

tegnap 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az hogy a harmadik körig eljutottál, persze hogy jót jelent. Akit esélytelennek gondolnak, azt már a második körre se hívnák vissza.
ma 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel holnap péntek, ne nagyon számíts rá, hogy értesíteni fognak. Hétfőn még a fű sem nő, úgyhogy legalább keddig várj türelmesen és sok sikert.
ma 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!