Jelentkeztem egy allasra. Meg van esely?
Jelentkeztem pedagogiai asszisztensnek egy budapesti altalanos iskolaba. A jelentkezesemet december 17-en adtam le digitalisan.
A palyazatba az volt irva hogy december 20-ig lehet jelentkezni az allasra. Azt hiszem 22-3-a kozott zarva tart az iskola. Nem tudom hogy ugyelet van-e. Illetve december 10-en lehet legkorábban az allast betolteni.
nagy szuksegem lenne munkara.. szerintetek van esely meg arra hogy visszajelezzenek, ha meg eddig nem kaptam visszajelzest? Oszinten remelem hogy a szunet es unnepek miatt jott ki ez igy, csak mar ez a sokadik sikertelen probalkozasom munka teren..
Az önéletrajzon rengeteg függ.
Amúgy januárba fognak hívni mindenkit kb.
Ahova én jelentkeztem december közepén is azt mondták, hogy majd januárba hívnak.
17-én küldted, tehát 17-én kapták meg. Tök mindegy hogy nem tudják feldolgozni mondjuk január 3-ig, vagy jövő évig, vagy csak 20 év múlva, ha ott a dátum, hogy 2021. dec. 20-a előtt küldted, ami a határidő volt.
Szóval igen, azzal nem lesz gond. Majd januárban keresnek ha esélyes vagy a pozícióra.
Latom, minden kerdesnel muszaj legalabb 1 bunko, tipikus gyakoris szemely, mint itt is a 3-as válaszolo is. :) Nem fogok erre az oldalra novellakat irni, ha nem haragszol meg. Mar probaltam minel szebben, jobban fogalmazni akkor is megtalaltak a tipikus olyan szemelyek amilyen te is vagy. Kicsit unalmas mar..
Koszonom szepen a tobbieknek a valoban hasznos, es segito valaszokat!
Reménykedem abban, hogy ram esik a valasztas. Most egy piciket jobban bizakodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!