Fb-on jelentkeztem egy állásra, ott kellett csatolni az önéletrajzot és már 1 hete azt írták, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot de azóta semmi. Lehet nekik írni, hogy aktuális-e még vagy az illetlenség?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 09:15
1/7 anonim válasza:
Igazából lehet, de benne van, hogy felesleges, a mai világba már annyit sem képesek visszaírni, hogy nem téged választottak / mást felvettek már.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom általában mindenhol ez a tapasztalat, de még mindig hirdetik a munkát mwg az van beleírva a leírásba, hogy próbamunkára jelentkezzen és döntse el ön, hogy tetszik-e. Azért nem tudom most mi legyen, hátha csak elfelejtettek behívni.
2021. nov. 9. 09:24
3/7 anonim válasza:
Egy próbát megér, veszteni valód nincs :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem fognak nyomulósnak tekinteni?
2021. nov. 9. 09:37
5/7 anonim válasza:
Ha annak is tekintenek is milyen hátrányod származhat belőle?
Vagy így marad minden, marad a 'semmi', vagy aki mer az nyer és felveszik veled a kapcsolatot :)
6/7 anonim válasza:
Nekem is írtak ilyet, azóta se semmi. xD
Ennek vagy 5 hónapja. Javaslom, hogy keres másikat és jelentkez oda is. Senki nem várhatja el tőled, hogy várj rá hónapokat.
7/7 anonim válasza:
azért ezzel a próbamunkával vigyázz, hogy ki is fizessenek. Pont itt lejjebb egy lány is fut a pénze után épp, ismerősöm is 2x12 órás műszakkal verték át.. Fixáld le előre a feltételeket. (Én egyébként kerülném az ingyen “próbanapoztató” cégeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!