Illetlenség egy nő munkatársamnak azt mondani, hogy lebarnult?
Figyelt kérdés
Nem olyan közeli a viszonyunk, néha, ha összefutunk, váltunk 1-2 mondatot, de csak ennyi. Most jött vissza a nyaralásból, és megkérdeztem, hogy hol volt, milyen volt, és azt is megjegyeztem neki, hogy jó színe lett, barnább lett. Szerintetek szokás ilyet mondani, vagy illetlenség? Ő 10 évvel idősebb nálam. Nem bókolni akartam ezzel, van barátja amúgy.
22/f
2021. szept. 7. 10:43
1/7 anonim válasza:
Nem illetlenség. Illetlenség az lett volna, ha azt mondod neki, nem is látszol 50-nek. Maximum 45-46 ra tippelnélek.
2/7 anonim válasza:
Főleg akkor ha a 45-46os tipp túl magasra lett célozva és igazából csak 28 éves az illető. :'D
3/7 anonim válasza:
Nem illetlenség, főleg így, hogy eleve a nyaralásról beszéltetek.
4/7 anonim válasza:
A kérdező írta hogy a hölgy 32 éves. Azért írtam 45-öt.
5/7 anonim válasza:
Én meg csak mondtam, hogy minél magasabb a szám az eredetinél annál rosszabbul jössz ki belőle. :)
6/7 anonim válasza:
JÚúúj te nagyon szorongós fiú lehetsz a kérdésed alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!