Csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Egy órát ülök egy állásra jelentkezésen, és alig van valami eredménye.
Nem csak te... Tudom nem nyugtat meg de hidd el mások is szívnak.
Azért ne add fel, össze fog jönni.
Két módszer van. Egyik hogy atom célzottam azokra az állásokra jelentkezel és a CV motiv levél is arra van felpattintva.
Vagy fogod magad felütöd az állás hirdetéseket és gondolkodás nélkül szórod a sablonokat, csak a motivációs levélben cserélgeted a fejléceket. Elküldesz 100-200 -at aztán majd válaszol 10, felhív 2 hogy mehetsz és abból egy jelez hogy nem másik meg elfelejt. Egyszer csak lesz valaki ahol meg is felelsz és ennyi. Türelem játék, néha tarts szünetet mert rámegy az ember ha ráfeszül nagyon.
Én mit szóljak… diplomával elmentem call centerezni, mert kezdőként oda vettek fel, könnyűnek tűnt és gyorsan kellett a munka anyagiak miatt…
Azóta sehova máshova nem vesznek fel csak másik call centerbe.
Vizsgálómérnök gyakornokként kezdtem a "pályafutásom", aztán gyárban lettem gyakornok, tesztmérnök, azóta kb csak ilyen pozíciókra vesznek fel. Pedig szívesen elmennék pl junior szoftverfejlesztőnek is akár, mert érdekel, de nem. Nem vesznek fel.
Most szoftvertesztelőként dolgozom.
Ez van!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!