Más fiatalnak is nehéz boldogulnia vagy csak én vagyok iylen szerencsétlen?
25 éves leszek, van értségim: emelt töri is ! meg egy OKJ szakmám.
Volt két okj amit elkezdtem, de krízis helyzet-lelki válság miatt egyet abbahagytam a másikat meg nemsokára, mert egyszerűen nem tudok tanulni! Akarok de nem tudok, mást ami meg érdekel elsőre megjegyzem... Voltam pár állásinterjún de semmi, ha a jövőmre gondolok frusztrált leszek aggódom. Nem piszkos nekem a munka diáknét dolgoztam gyárban. De sz utóbbi időszakban nagyon enervált vagyok, itthon is kérdezik mi a baj de amikor módom nem értik: belül lelkileg elfáradtam. Nyomás alatt szétforgácsolódom.
Egyébként művész beállítottságú, filozofikus lakat vagyok.
Csak hinni kell magadban. Gondolj motiváló dolgokra, és egyszerűen tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért vagy hálás az életben.Bármi lehet az. Ez már alapból motivál. A másik, hogy szerintem vezess naplót. Ez lehet, hogy hülyeség, de ha kiadod az érzelmeidet a gondolataidat, amit másnak nem mondasz el, hidd el beválik. Csak idő kell hozzá, és ha majd sikerül évek múlva láthatod, mennyit változott az önbizalmad meg minden.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!