Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nagyon szerencsétl...

Szerintetek nagyon szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Van egy érettségim meg egy szakmám. Pár éve érettségiztem, utána rá pár hónapra találtam munkát egy boltban, ott voltam 7 hónapot az jó volt. Sajnos onnan elkellett mennem(nem az én hibámból). Elmentem egy suliba szakmát tanulni, de 4 hónap után otthagytam, nem tetszett. Utána elmentem egy gyárba dolgozni, de nem bírtam, így azt otthagytam 1 hét után. Utána egy fél évig munkanélküli voltam, már nagyon nem bírtam , így elmentem egy tanfolyamra amit be is fejeztem. Pár hónapra rá találtam egy nagyon jó munkát, amit 1 évig csináltam, annak most lett vége. Olyan szerencsétlennek gondolom az életemet, meg magamat is, úgy érzem életképtelen vagyok. Szerintetek így van?
2019. márc. 2. 17:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocsi rossz kategória.. ://
2019. márc. 2. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:

Dehogyis csak munkát váltottál és kész.

Ha kell én is százszor megtenném,ha tudom jobb helyre megyek.

Ez teljesen normális.

Idővel biztosan megállapodsz.

Sok sikert!

2019. márc. 2. 18:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Már miért lennél szerencsétlen, vannak olyan fiatalok akiknek ennyi évesen még egy munkahelyük sem volt. Egyetemen/főiskolán nem gondolkodtál?
2019. márc. 2. 18:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én két szakmát és egy egyetemet hagytam ott... úgyhogy ez még gázabb! De nem adtam fel, dolgoztam, és most egyetemen vagyok megint. Tűzz ki egy célt, legyen hobbid (!!!fontos), legyél céltudatos és menni fog minden! Nagyon szurkolok neked. Soha sem szabad feladni, ennyi úgymond szar után csak jó jöhet. Bízz ebben, és magadban!

Szép estét. :) ha van kedved írj. 21/L

2019. márc. 2. 18:05
 5/14 A kérdező kommentje:

#2 köszönöm, most megnyugodtam :)

#3 Nagyon gondolkozok rajta. Az érettségim eléggé pocsék lett, szinte mindenből újra kéne érettségiznem. Nem késő azt ennyi idősen elkezdeni szted? :)

2019. márc. 2. 18:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy életképtelen! Ilyenen ne filozofálj!

Kicsit soknak találom a munkahelyváltoztatások számát, de nálam még elmegy...

Főleg - bízz önmagadban! Győzd meg magad, hogy erre vagy arra a tevékenységre te képes vagy és meg is tudod valósítani. Légy határozott, ne riadj meg a felmerülő nehézségek láttán! Sok sikert!

F.

2019. márc. 2. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem késő! Tanulni sosem az. Hajrá szurokol neked. Hidd el menni fog, csak állj hozzá pozitívan.
2019. márc. 2. 18:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Azt leírnád, hogy milyen szak érdekelne?

Amúgy tanulni soha sem késő! Engem is sokan bàntottak, hogy miért hagytam ott a szakmákat, egyetemet, miért kezdtem most el 21 évesen az egyetemet, béna vagyok naplopó stb. De ebből merítettem erőt.

Ha van tehetséged valamiben, ne hagyd elveszni! Jàrj magántanàrhoz(ha szükséges), érettségizz le újból, még nem vagy egyáltalán elkésve sehonnan. Én bízok benned, meg tudod csinálni! :)

2019. márc. 2. 18:11
 9/14 A kérdező kommentje:
de édesek vagytok, hogy egyikőtök sem hurrogott le, esküszöm önbizalmat adtatok :D szép estét nektek <3 megteszek mindent amit csak tudok :D
2019. márc. 2. 18:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Informatikával kapcsolat szakok például, szociális munkával kapcsolatos szakok is, állatgondozással kapcsolatos is, esetleg egészségügy... :)
2019. márc. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!