Szerintetek nagyon szerencsétlen vagyok?
Dehogyis csak munkát váltottál és kész.
Ha kell én is százszor megtenném,ha tudom jobb helyre megyek.
Ez teljesen normális.
Idővel biztosan megállapodsz.
Sok sikert!
Szia!
Én két szakmát és egy egyetemet hagytam ott... úgyhogy ez még gázabb! De nem adtam fel, dolgoztam, és most egyetemen vagyok megint. Tűzz ki egy célt, legyen hobbid (!!!fontos), legyél céltudatos és menni fog minden! Nagyon szurkolok neked. Soha sem szabad feladni, ennyi úgymond szar után csak jó jöhet. Bízz ebben, és magadban!
Szép estét. :) ha van kedved írj. 21/L
#2 köszönöm, most megnyugodtam :)
#3 Nagyon gondolkozok rajta. Az érettségim eléggé pocsék lett, szinte mindenből újra kéne érettségiznem. Nem késő azt ennyi idősen elkezdeni szted? :)
Dehogy vagy életképtelen! Ilyenen ne filozofálj!
Kicsit soknak találom a munkahelyváltoztatások számát, de nálam még elmegy...
Főleg - bízz önmagadban! Győzd meg magad, hogy erre vagy arra a tevékenységre te képes vagy és meg is tudod valósítani. Légy határozott, ne riadj meg a felmerülő nehézségek láttán! Sok sikert!
F.
Azt leírnád, hogy milyen szak érdekelne?
Amúgy tanulni soha sem késő! Engem is sokan bàntottak, hogy miért hagytam ott a szakmákat, egyetemet, miért kezdtem most el 21 évesen az egyetemet, béna vagyok naplopó stb. De ebből merítettem erőt.
Ha van tehetséged valamiben, ne hagyd elveszni! Jàrj magántanàrhoz(ha szükséges), érettségizz le újból, még nem vagy egyáltalán elkésve sehonnan. Én bízok benned, meg tudod csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!