Szerintetek nagyon szerencsétlen vagyok?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Van egy érettségim meg egy szakmám. Pár éve érettségiztem, utána rá pár hónapra találtam munkát egy boltban, ott voltam 7 hónapot az jó volt. Sajnos onnan elkellett mennem(nem az én hibámból). Elmentem egy suliba szakmát tanulni, de 4 hónap után otthagytam, nem tetszett. Utána elmentem egy gyárba dolgozni, de nem bírtam, így azt otthagytam 1 hét után. Utána egy fél évig munkanélküli voltam, már nagyon nem bírtam , így elmentem egy tanfolyamra amit be is fejeztem. Pár hónapra rá találtam egy nagyon jó munkát, amit 1 évig csináltam, annak most lett vége. Olyan szerencsétlennek gondolom az életemet, meg magamat is, úgy érzem életképtelen vagyok. Szerintetek így van?2019. márc. 2. 17:57
11/14 anonim válasza:
Tehát sok irányban nyitott vagy. Rajta! Kezdj bele! Sok sikert és ne búsulj!
12/14 anonim válasza:
Én meg 25 éves leszek nyáron és még sehol sem dolgoztam, csak egy hulladék diplomára futotta 5 év alatt, amivel semmire nem megyek...
13/14 anonim válasza:
12-es válaszoló.
milyen diplomád van, milyen egyetemen ill. melyik városban végeztél?
14/14 anonim válasza:
3. Válaszoló vagyok. Ne viccelj, sosem késő elkezdeni az egyetemet. Én 23, majdnem 24 évesen kezdtem, 28 évesen fejeztem be, a mester után. Sosem késő!!! Még harminc, negyven évesen sem! Hajrá, érettségiző újra, és ne habozz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!