Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nagyon szerencsétl...

Szerintetek nagyon szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Van egy érettségim meg egy szakmám. Pár éve érettségiztem, utána rá pár hónapra találtam munkát egy boltban, ott voltam 7 hónapot az jó volt. Sajnos onnan elkellett mennem(nem az én hibámból). Elmentem egy suliba szakmát tanulni, de 4 hónap után otthagytam, nem tetszett. Utána elmentem egy gyárba dolgozni, de nem bírtam, így azt otthagytam 1 hét után. Utána egy fél évig munkanélküli voltam, már nagyon nem bírtam , így elmentem egy tanfolyamra amit be is fejeztem. Pár hónapra rá találtam egy nagyon jó munkát, amit 1 évig csináltam, annak most lett vége. Olyan szerencsétlennek gondolom az életemet, meg magamat is, úgy érzem életképtelen vagyok. Szerintetek így van?
2019. márc. 2. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tehát sok irányban nyitott vagy. Rajta! Kezdj bele! Sok sikert és ne búsulj!
2019. márc. 2. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg 25 éves leszek nyáron és még sehol sem dolgoztam, csak egy hulladék diplomára futotta 5 év alatt, amivel semmire nem megyek...
2019. márc. 2. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es válaszoló.

milyen diplomád van, milyen egyetemen ill. melyik városban végeztél?

2019. márc. 3. 03:43
 14/14 anonim ***** válasza:
3. Válaszoló vagyok. Ne viccelj, sosem késő elkezdeni az egyetemet. Én 23, majdnem 24 évesen kezdtem, 28 évesen fejeztem be, a mester után. Sosem késő!!! Még harminc, negyven évesen sem! Hajrá, érettségiző újra, és ne habozz :))
2019. márc. 8. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!