Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van így vagy csak én...

Más is van így vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen újabban? Nektek mi segített, hogy bírtátok ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 3 hónapja keresek új munkahelyet, mert a mostanit kezdem nagyon utálni. A fizetésem nevetségesen alacsony az elvárásokhoz képest, amik minden nappal változnak és nőnek.

Hiába adom be 20 helyre az önéletrajzom, vagy nem hívnak vissza vagy nem engem választottak vagy kiderül, hogy kamu.

Legutóbb az állásinterjún (irodai munka) valami elhagyatott putris gyártelepre kellett mennem egy raktárba, ahova 3x annyi fizetésért sem utaznék be. Kb mintha Csernobilban jártam volna, a munkakörülmények pedig szánalmasak voltak.

Egyre jobban kezdek elkeseredni, már kezdem magamnak bemesélni, hogy hülye vagyok vagy nem vagyok szimpatikus vagy nem vagyok jó semmire.

Ti hogy lendültetek túl ezen?

2020. jún. 22. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos most a vírus miatt nagyon nehéz korrekt munkát találni.
2020. jún. 22. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
26%
Indíts vállalkozást.
2020. jún. 22. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, én akkor találtam jó munkahelyet amikor már azt hittem végem van. Sajnos 3 hónap álláskeresés szinte semmi, majd ha 1 év után sem találsz semmit, akkor kezdj el aggódni
2020. jún. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!