Hogyan látjátok az éppen aktuális helyzetemet? Szerintetek jól jártam vagy egy igazi szerencsétlen vagyok?
Figyelt kérdés
Tavaly októberben kezdtem el dolgozni az első munkahelyemen,és péntek reggel odaadta a fonok a fizetésemet,és utána mondta hogy hétfőtől nem kell mennem dolgozni,mert elég türelmes volt és látta hogy ez a szakma nem hozzámvaló.Minden nap busszal mentem dolgozni,illetve jöttem haza,és a helybéliek kérdzték hogy minden nap lebuszozol,illetve hogy miért nem maradok saját városban dolgozni.Meg a fönök nem mindig fizette a buszjegy árát2020. szept. 14. 14:59
2/4 anonim válasza:
Most abból kéne eldönteni, hogx jól jàrtàk-e, hogy buszozol? Az emberek 90%-a szintén közlekedik.
Nem írtàl semmi konkrétumot, csak azt, hogy nem dolgoztàl megfelelően vagy nem értesz ahhoz amit dolgozol/dolgoztàl.
3/4 anonim válasza:
Szerencsétlen semmiképpen sem vagy, bárkivel történhet hasonló. Koncentrálj inkább a jövődre.
4/4 anonim válasza:
Mennyi idő az utazás? Mi a munkás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!