Mit tudnék dolgozni olyan emberként, akinek nem erőssége az önálló munkavégzés?
Valami kis egyszerűt tudnék elvégezni ahol kevés a feladat.
Biztonsági őrnek is mehetsz, és akkor nem kell sok mindent csinálnod.
Vagy valamilyen gyors étterembe pl.: Mekihez krumplit sütni, ilyesmi.
Folyamatosan azt a pár lépést kell követni, tehát gyorsan betanulod, és nem nagyon lehet elrontani. Parkolóőr. Vagy árulhatsz is valamit. Megveszed ebayen olcsón és itt árulod drágábban picit. Sok meló van amivel lehet pénzt keresni és megfelelő lenne neked szerintem. Az más kérdés, hogy mennyire állom munkák.
Nem tudom hány éves vagy, de ezzel kb. mindenki így van, aki új helyen kezd. Eleinte nekem is nehéz minden, többször rá kell kérdeznem dolgokra, de én ettől még nem érzem magamat csökkent értelmi képességűnek. Mindig jegyzetelek, sőt volt hogy folyamatábrát készítettem (nagyon hálásak voltak érte a munkatársaim), hogy jobban megértsek valamit.
Akkor viszont tényleg gond van, ha már hónapok vagy évek múlva sem alakul ki a rutin, amivel magabiztosan tudod végezni a dolgodat. De sokat ront a dolgon a támogató háttér hiánya. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sok oka lehet, hogy ügyefogyottnak érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!