Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azért váltanál munkahelyet...

Azért váltanál munkahelyet mert rossz a társaság?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok egy helyen gépkezelő, de a kolegák egyszerulűen a kezdetektől fogva szemetek velem, bunkóak, lekezelőek.

A munka maga érdekes, szakmailag sokat adott, a fizetés helyi viszonylatban nem rossz, az időbeosztás miatt meg tudok mást is csinálni mellette.

Viszont a kolegák miatt sokszor lehangolt vagyok, tavalyi karácsonyi partira sem mentem el, sőt utalgattak is a kolegák rá, hogy jobb ha nem megyek el.

2 konfliktusos eset meg tetlegességig is fajult.

Tavaly volt egy kéztöréses balesetem, 8 hétig nem dolgoztam, ezt az időszakot 100%-os táppénzzel fizette.

Összegezve, a pénz nem rossz meg szakmailag sokat érő munka, de a kolegákat egyszerűen ki nem állhatom, szval ilyen kettős helyzet ez.

Ti mit tennétek a helyemben?

A genyó kolegák miatt váltanátok munkahelyet vagy maradnátok a lényegi részek miatt?

ma 07:21
 1/10 anonim válasza:
48%
Miért bunkók? Csak van oka, ha mindenki az?
ma 07:26
 2/10 Kólauborkával ***** válasza:
89%
Persze, nekem sokkal fontosabb, hogy kikkel kell együtt dolgozni, mint hogy mit. Én azonnal lépek ha a társaság vagy a főnök nek tetszik. Bár sosem égetek fel utakat magam mögött, sok helyre visszavárnak, ha úgy alakul az élet.
ma 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak emiatt váltottam eddig mindig.
ma 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Váltanék, a mentális egészségem fontosabb.

1: Lehet, hogy többet keres náluk, és ezt megtudták. Vagy protekcióval került be. Elárult magáról valamit, ami miatt irigyek rá. Proli emberek akármibők képesek okot kreálni a bunkózásra.

ma 08:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ahol most vagyok is szar a banda, ezért keresek épp mást.
ma 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen alkalom. Ott mondjuk a társaság amiatt volt rossz mert a főnök lefele agresszívan taposott és nem összefogtak ellene hanem egymást ölték hogy magukat mentsék. Próbaidő alatt eljöttem.

Volt olyan munkahely is ahol egy év alatt nem vettek be, majd második év során random megpuhult a szivük és pálfordulatot vettek. Fura dolgok ezek.

ma 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, váltanék. Annyit nem ér egy hely se, hogy az idegeimre menjenek.
ma 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Részben ilyen miatt igen és leginkább csak egy ember által a 3-ból. Szószkeverő benyalt ember volt és az elejéről tudtam róla, de 3 év után láttam meg igazán a szitut. A főnökök is hülyék voltak, de az sok helyen megy és azt még elviseltem. Amikor valakivel szemben dühkitörése volt ennek az embernek és a főnökök mellé álltak, ott nálam eltört a helyzet. Vagyis ez a fele volt, mert amúgy tanultam új területre és akartam új munkát. Valójában már az első évben felmondtam volna, de elhúztam még 2 évig. Na ekkor aztán csak úgy. 2 hónapos felmondási időt nem engedtek el, volt tartalékom, még nyaraltam is munkanélküliként, sokkal jobb munkahelyet találtam, 5 év óta vagyok itt. Igazából úgy váltottam, hogy azon a munkahelyen volt plusz juttatásom és másik helyről erre nem számítottam. De úgy voltam vele, hogy kicsit kevesebb pénzért mégis jobb legyen. Aztán kiderült, hogy mégis több a pénz. :-) A sors megadott mindent.

36/F

ma 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Én épp most váltok legnagyobb részben emiatt.
ma 09:03
 10/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Idővel igen, én nem szeretek mérgező közegben lenni. Így is antiszociális vagyok, nem bírom a rosszindulatú embereket. Bármennyire is érzéketlennek látszom.
ma 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!