Valóban bunkó voltam?
Van egy kolléganőm, aki ingyen taxinak néz. Egy településen lakunk, én kocsival járok. Ő vonattal tud csak.
Rászokott, hogy hordjam haza ha egy napon dolgozunk. Inkább vár rám 1 órát, csak ne kelljen vonatoznia. Meg sem kérdezi, hogy elviszem-e, a parkolóban vár.
Természetesen kb egy köszönömöt sem kapok érte.
Besokalltam. Egyrészt mivel én vagyok a munkaügyes, folyamat faggat a bérekről, új emberekről, stb.
Másrészt ő nyugdíjas lesz, én 30 vagyok, nagyon nincs is miről beszélgetnünk a munkán kívül.
Harmadrészt láncdohányos, büdös cigiszagú, folyamat köhög.
Pár hétig tűrtem, de meguntam.
Így inkább vagy elöbb vagy késöbb megyek, konkrétan úgy osonok ki az irodából, észre se vegyen.
A héten minden nap feljött, kérdezni megyek-e haza. Nemám, hogy elviszem-e.... mindig kitaláltam valami indokot, hogy nem tudom, nemhiszem...
A héten 3x is mondtam neki, nem megyek haza. De a faluban összefutottunk, látta hogy hazamegyek ebből 2 alkalommal.
Most a fél cégnek kb néz rám hülyén. Ma az egyik kollégája, szintén takarítónő, még fel is kérdezett, miért nem viszem haza mostanába' a Marikát? Szegénynek nemár, hogy vonatoznia kelljen.
Eskü még nekem volt kellemetlen.
Megmondtam volna neki is, meg a kollégának is, hogy
1. Egy "köszönöm" járt volna.
2. Nem dohányzom, és nem tolerálom a dohányszagot a kocsimban.
Nem voltál az, de ebből nem tudsz jól kijönni.
- irodista vagy
- kocsid van
- bizalmi ember vagy
- ő a szorgos kisember, akinek JÁR az ingyenfuvar
Engedd el!
Nem voltál bunkó.
Ezt írod: "Van egy kolléganőm, aki ingyen taxinak néz. Egy településen lakunk, én kocsival járok. Ő vonattal tud csak."
Hogy kezdődött ez a dolog? Egyszer felajánlottad neki, és ezt követően természetesnek vette, hogy mindig elviszed?
Mikor idekerültem 1 éve, akkor egy szintén falunkbeli kolléganő hordta.
Ő Elment nyugdíjba. onnantól vonattal járt be és haza.
Majd pár héttel ezelött felújították a szakaszunkat, a pótlóbusz messzebb állt meg mint a vasút. Egyik nap szakadt az eső, akkor hazafele indultam, felajánlottam neki, hogy hazadobom. De ennyi. Ezt ő pedig örökösnek vette.
"...felajánlottam neki, hogy hazadobom. De ennyi. Ezt ő pedig örökösnek vette."
Igen, sejtettem, hogy ilyesmiről lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!