Valóban bunkó voltam?
Van egy kolléganőm, aki ingyen taxinak néz. Egy településen lakunk, én kocsival járok. Ő vonattal tud csak.
Rászokott, hogy hordjam haza ha egy napon dolgozunk. Inkább vár rám 1 órát, csak ne kelljen vonatoznia. Meg sem kérdezi, hogy elviszem-e, a parkolóban vár.
Természetesen kb egy köszönömöt sem kapok érte.
Besokalltam. Egyrészt mivel én vagyok a munkaügyes, folyamat faggat a bérekről, új emberekről, stb.
Másrészt ő nyugdíjas lesz, én 30 vagyok, nagyon nincs is miről beszélgetnünk a munkán kívül.
Harmadrészt láncdohányos, büdös cigiszagú, folyamat köhög.
Pár hétig tűrtem, de meguntam.
Így inkább vagy elöbb vagy késöbb megyek, konkrétan úgy osonok ki az irodából, észre se vegyen.
A héten minden nap feljött, kérdezni megyek-e haza. Nemám, hogy elviszem-e.... mindig kitaláltam valami indokot, hogy nem tudom, nemhiszem...
A héten 3x is mondtam neki, nem megyek haza. De a faluban összefutottunk, látta hogy hazamegyek ebből 2 alkalommal.
Most a fél cégnek kb néz rám hülyén. Ma az egyik kollégája, szintén takarítónő, még fel is kérdezett, miért nem viszem haza mostanába' a Marikát? Szegénynek nemár, hogy vonatoznia kelljen.
Eskü még nekem volt kellemetlen.
"Mivel már többször feltetted ugyanezt a kérdést, többször kaptál ugyanilyen válaszokat"
Nemhiszem, mert sokan ingyentaxinak nézik a kollégájukat, elvárják hogy kocsival vigyék őket, ha egy településen laknak. Konkrétan nekem is volt ilyen kollégám, aki ingyen buszozott mert rokkant volt, de kényelmesebb volt neki hogy cipelve legyen a valaga. Egyik reggel elaludtam, így elkéstünk, egész reggeli úton engem szidott hogy miattam késünk el. Elnézést kértem tőle és megmondtam neki hogy ez soha sem fog többet előfordulni vele, mert nem fogom többet autóval szállítani.
Nem voltál bunkó, a kolléganődben nincs empátia.
Szerintem hagyjuk, hogy a Kérdező kérdezte-e már ezt, nyilván nem kapott használható választ. A kioktató válaszokkal nem lesz előrébb.
Belegondolva: 1 éve vagyok egy munkahelyen. Magasabb pozícióban, mint a kihasználós kolléga, de ő sz@rkavaró, aki képes ellenem hangolni másokat, nemcsak a munkahelyemen, hanem még a lakóhelyen is (falu).... Mi tegyek?
Baromi nehéz, ha a kolléganő ezt nem érzi/nem érti... Még az sem lehet megoldás, hogy négyszemközt elbeszélgetek vele, hisz úgysem érti.
13: Ha már kérdezte, és nem kapott érdemi választ, akkor is fölösleges újra megkérdeznie. A végtelenségig ki lehet emelni a korábbi kérdést.
De szerintem se biztos, hogy kérdezte már. Tudtommal ez elég gyakori dolog, hogy vitetik magukat, és rászoknak.
Takarítónőt cipelsz? Annyi esze nincs, hogy mennyibe kerül az autó fenntartása. Ha együtt jártok, fizessen bele, az meg, hogy rágyújt, nem is értem, ott dobtam volna ki. Te nem vagy normális.
Legjobb lenne megmondani neki, hogy ti nem jártok együtt.
Ez az első kérdésem ebben a témában, de mindegy :D
Nem mellettem a kocsiban gyujt rá. Akkor akár a főút szélén is kitenném. Míg engem vár, addig cigizik és már száll is be kb ahogy eldobja.
Aki normálisan tudott válaszolni, annak köszönőm
Amúgy igen, olyan gáz, hogy álljak elé, hogy te Marika, figyelj már. Nekem is benzinnel megy, mégsem ad bele senki, holott a vonaton is fizetni kell. Vagy nem is tudom.
Szóval gáz, meg utána mindenki rólam beszél majd benn is meg a faluban is. Ebben biztos vagyok.
Ezt meg valahogy nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!