Családtag halála után hogy tudsz sírás nélkül munkában teljesíteni?
Részvétem.
Én anya halála után 3 hétig még otthon voltam (előtte már 1 hétig nem dolgoztam, mert az utolsó percig vele szerettem volna lenni). Ennyi idő elég volt, hogy rendbe szedjem magam lelkiekben annyira, hogy utána tudjak a munkámra fókuszálni. Táppénzre írattam ki magam. De nem tudom, hogy nálad is lehetséges-e.
Ha lehetséges, akkor írasd ki magad, és csak pár hét után menj vissza dolgozni.
Nehezen. Apám halála után hónapokig jöttek rám random időpontban sírógörcsök. Szerencsére közel volt a mosdó, ki tudtam olyankor vonulni oda egy kis időre.
Egyébként részvétem.
Kb sehogy, volt hogy napjában többször mentem ki a mosdóba sírni.
Részvétem!
Idegenek előtt nem akartam és nem is tudtam sírni, a főnököm tartott is egy kis beszédet, ott mindenki előtt, hogy szerinte nem megfelelő módon gyászolok. Fiatal voltam és naiv, most felállnék és otthagynám, a céget is, mert ugyanez a szemlélet uralkodott, hogy a magánéletet összemosták a munkahelyivel.
Ennek sok-sok éve már, de mélyen belémégett ez a rövid kis közjáték, a szüleim hiánya miatt pedig még mindig könnyezem olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!