Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Homeofficeban dolgozom, heti...

Homeofficeban dolgozom, heti megbeszélésen van egy hapsi, aki tele van kölykökkel, és ha épp ő beszél, a háttérben gyereküvöltés, sírás, "éneklés" megy, bele a mikrofonba. Ez titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 11:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Dehogynem.
2022. febr. 22. 11:20
 2/23 anonim ***** válasza:
67%

Valamennyire igen, de nyilván őt még jobban zavarja.

S mit csináljon, ha így adódott?

Én úgy rendezem, hogy olyankor tévézhetnek csendesen egy másik szobában. De kinek így, kinek úgy. Bírd ki...

2022. febr. 22. 11:26
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem kötözheti be a gyerek száját.
2022. febr. 22. 11:27
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem, de mondjuk nem kellene halomra vállalni kölyköt, ha egyébként maga az ember egy igénytelen proli. 2-3 évente produkál a nője egy gyereket és így bebiztosítva, hogy a selejtes rendszerünk miatt egy évtizedig otthon lehessen.
2022. febr. 22. 11:28
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem a te dolgod, hogy hány gyereket vállal. Ne pofázz bele, semmi közöd hozzá.
2022. febr. 22. 11:42
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

Napi provokátor. Csak kicsit gyenguszra sikerült.

Kérdező, legközelebb vesd be a nagyágyút is, hogy te, a gyermektelen iszod meg mindennek a levét, hisz a te adódon élősködnek, ráadásul a kölyökhorda a munkavégzésed is megnehezíti... Úgy már tuti jön a siker, a válaszadók egymásnak esnek, te pedig elégedetten, mosolyogva kortyolgathatod a kávédat a homeoffice idegnyugtató magányában.

2022. febr. 22. 11:43
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok gyerekmániás, sem igénytelen proli, de neked mi a franc közöd van mások életéhez? Addig míg nem tőled kérnek kölcsönbe/ajándékba a gyerekeik címén, addig nem a te dolgod.

Heti egyszer meg kibírhatod a háttérzajt, de ha mégis zavar, kultúrember módjára megkéred a hapsit, hogy csukja be az ajtót!

2022. febr. 22. 11:45
 8/23 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel hány kölyköd van, csak a meetingnél zárd el valahova, hogy ne nyávogjon a mikrofonba. Pont.
2022. febr. 22. 11:47
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

Dehogynem érdekel, süt belőled az irigy gyűlölet a a 4-es reakciód alapján! Nem a kollégád tehet róla, hogy neked nincs párod és nincs gyereked.

2022. febr. 22. 11:52
 10/23 A kérdező kommentje:

Jézusom, most mondtam, hogy utálom a gyerekhisztit és nyávogást, hogy a fenébe kellene nekem gyerek? :D

Párom pedig van, köszi. Valószínűleg milliószor értékesebb, mint te és a tied.

2022. febr. 22. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!