Homeofficeban dolgozom, heti megbeszélésen van egy hapsi, aki tele van kölykökkel, és ha épp ő beszél, a háttérben gyereküvöltés, sírás, "éneklés" megy, bele a mikrofonba. Ez titeket nem zavarna?
Valamennyire igen, de nyilván őt még jobban zavarja.
S mit csináljon, ha így adódott?
Én úgy rendezem, hogy olyankor tévézhetnek csendesen egy másik szobában. De kinek így, kinek úgy. Bírd ki...
Napi provokátor. Csak kicsit gyenguszra sikerült.
Kérdező, legközelebb vesd be a nagyágyút is, hogy te, a gyermektelen iszod meg mindennek a levét, hisz a te adódon élősködnek, ráadásul a kölyökhorda a munkavégzésed is megnehezíti... Úgy már tuti jön a siker, a válaszadók egymásnak esnek, te pedig elégedetten, mosolyogva kortyolgathatod a kávédat a homeoffice idegnyugtató magányában.
Nem vagyok gyerekmániás, sem igénytelen proli, de neked mi a franc közöd van mások életéhez? Addig míg nem tőled kérnek kölcsönbe/ajándékba a gyerekeik címén, addig nem a te dolgod.
Heti egyszer meg kibírhatod a háttérzajt, de ha mégis zavar, kultúrember módjára megkéred a hapsit, hogy csukja be az ajtót!
Dehogynem érdekel, süt belőled az irigy gyűlölet a a 4-es reakciód alapján! Nem a kollégád tehet róla, hogy neked nincs párod és nincs gyereked.
Jézusom, most mondtam, hogy utálom a gyerekhisztit és nyávogást, hogy a fenébe kellene nekem gyerek? :D
Párom pedig van, köszi. Valószínűleg milliószor értékesebb, mint te és a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!