Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Homeofficeban dolgozom, heti...

Homeofficeban dolgozom, heti megbeszélésen van egy hapsi, aki tele van kölykökkel, és ha épp ő beszél, a háttérben gyereküvöltés, sírás, "éneklés" megy, bele a mikrofonba. Ez titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 11:17
1 2 3
 11/23 Metionin ***** válasza:
51%
Kit nem zavarna? Igazából nem is a sok gyerek a gáz, az a pasi dolga. Viszont ha tudja, hogy meetingje van, akkor mi a tökömért nem küldi ki őket? Vagy csak szimplán nevelné meg a porontyait, hogy ha apa dolgozik, akkor csend legyen.Ha anyuci otthon van, akkor szépen foglalja le vagy vigye el a gyerekeket addig. Nálunk ezért már szóltak volna neki, valószínűleg privátban a felettese.
2022. febr. 22. 12:03
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
De hát ő szaporodott, neki jogai vannak.
2022. febr. 22. 12:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Meeting közben rá kell szólni, hogy Géza a gyerekzsivalytól nem hallani semmit. Nem is tudom hogy lehet úgy dolgozni.
2022. febr. 22. 12:22
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Azért van a főnök, hogy ő szóljon. Ha ő nem szól, akkor eszerint ő hallja, amit ez a kolléga mond, vagyis akkor a gyerekutáló kérdezőnek is hallania kell. Akkor meg szimpla rosszindulat (amiből van bőven a gyk-s gyerekutálók között).
2022. febr. 22. 16:00
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

#14 pontosan így.

Jobban teszed, kérdező, ha a saját életeddel foglalkozol. A munkahelyi dolgokat meg majd a főnök elintézi, mert ez sem a te dolgod. Ha nem hallasz valamit, egyszerűen kérdezz rá mégegyszer.

Nem kell mindenáron gyűlölködni.

2022. febr. 22. 16:30
 16/23 anonim ***** válasza:
59%
Nem a gyerekeket utáljuk, hanem az idióta szülőket, akik nem tudják bekussoltatni a gyerekeket. Akkor takarodjon az irodába, ne home office-ozzon, ha ilyen rakás szerencsélten szar.
2022. febr. 22. 17:08
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Én mint főnök, konkrétan felszólítanám, hogy a kistiknyóit lesz szíves elbocsátás terhe mellett kizárni a heti meetingből.
2022. febr. 22. 21:14
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem is értem gyerek zsongás mellett hogyan lehet produktívan dolgozni? Nem csak a meeting kérdése, hanem amúgy. Mert ha egy nyamvadt megbeszélés alatt nem tud csendes helyre húzódni, akkor máskor sem.
2022. febr. 23. 08:47
 19/23 anonim ***** válasza:
#18: Sehogy.
2022. febr. 23. 08:54
 20/23 anonim ***** válasza:

#18 #19

Igen, így van, én nsem tudok gyerekzsongás mellett produktívan lehet dolgozni HO-ban. Komoly erőfeszítés és szervezési munka, hogy a párommal beosszuk az otthoni munkarendet és a gyerekfelügyeletet, hogy mindenki tudja végezni a dolgát.

Mindenesetre ahhoz, hogy én milyen hatékonyan és milyen környezetben végzem a munkámat, ahhoz random kollegáimnak vagy akárki másnak nincsen semmi köze.

Nekem van hozzá közöm és annak, akitől a fizetésemet és a munkaértékelésemet kapom. Ha el tudom végezni megfelelő minőségben, határidőre ez az egyetlen dolog, ami számít. Ez a home office lényege.

Ki tudja, lehet, hogy van, aki tud dolgozni gyerekzsongásban. Nem tudhatod, és amíg megcsinálja a melót, nem is érdekes.

2022. febr. 23. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!