Homeofficeban dolgozom, heti megbeszélésen van egy hapsi, aki tele van kölykökkel, és ha épp ő beszél, a háttérben gyereküvöltés, sírás, "éneklés" megy, bele a mikrofonba. Ez titeket nem zavarna?
#14 pontosan így.
Jobban teszed, kérdező, ha a saját életeddel foglalkozol. A munkahelyi dolgokat meg majd a főnök elintézi, mert ez sem a te dolgod. Ha nem hallasz valamit, egyszerűen kérdezz rá mégegyszer.
Nem kell mindenáron gyűlölködni.
#18 #19
Igen, így van, én nsem tudok gyerekzsongás mellett produktívan lehet dolgozni HO-ban. Komoly erőfeszítés és szervezési munka, hogy a párommal beosszuk az otthoni munkarendet és a gyerekfelügyeletet, hogy mindenki tudja végezni a dolgát.
Mindenesetre ahhoz, hogy én milyen hatékonyan és milyen környezetben végzem a munkámat, ahhoz random kollegáimnak vagy akárki másnak nincsen semmi köze.
Nekem van hozzá közöm és annak, akitől a fizetésemet és a munkaértékelésemet kapom. Ha el tudom végezni megfelelő minőségben, határidőre ez az egyetlen dolog, ami számít. Ez a home office lényege.
Ki tudja, lehet, hogy van, aki tud dolgozni gyerekzsongásban. Nem tudhatod, és amíg megcsinálja a melót, nem is érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!