Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Homeofficeban dolgozom, heti...

Homeofficeban dolgozom, heti megbeszélésen van egy hapsi, aki tele van kölykökkel, és ha épp ő beszél, a háttérben gyereküvöltés, sírás, "éneklés" megy, bele a mikrofonba. Ez titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 11:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

18-20-ra:

Én maszek munkát szoktam otthon végezni számítógép előtt. Tény, hogy az ideális a halálos csönd. De nekem is van két kisgyerekem. :-)

Van olyan része a munkának, amihez kőkeményen gondolkodni kell, akkor tényleg zavaró. Azokat akkor szoktam csinálni, amikor már lefeküdtek aludni (sajnos emiatt nekem nagyon rövidek az éjszakáim).

De van olyan része is a munkának, amit lehet zajban, nyüzsgésben csinálni. Mert mechanikusabb, nem kell gondolkodni, vagy nem szöveget fogalmazok, hanem ábrát rajzolok. Ha pl. azt csinálom késő este, akkor szoktam zenét hallgatni közben, míg a gondolkodós részeknél ez kizárt, akkor minden zavar, ami elvonja a figyelmemet.

Szóval van olyan munka, amit lehet gyerekzsongásban csinálni.

2022. febr. 23. 09:52
 22/23 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván zavar, a covid alatti home office-ban ez volt az egyetlen dolog amit nagyon utáltam, a kollégáim visítozó kölykei.

Eleve nem hiszem, hogy így lehet normálisan dolgozni, ha még egy meeting idejére se tud félrevonulni és/vagy lecsillapítani a gyereket.

2022. febr. 23. 14:47
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy 3 gyerekes haverom mesélte, ő rendszeresen a budiról meetingelt. Feltett maga mögé valami anyagot, hogy függönynek tűnjön és úgy jelentkezett be. ez volt az egyetlen hely, ahol békén hagyták és tudott nyugodtan beszélni.
2022. febr. 23. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!