Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor a főnök úgy beszél...

Amikor a főnök úgy beszél veletek mint a kutyával hogy bírjátok ki sírás nélkül?

Figyelt kérdés
aug. 22. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Istenem.. Csak tudnám miért nem képesek emberek összeszedni magukat és a sarkukra állni. Amikor sok évvel ezelőtt egy felsőbb vezető engedett meg NEM JOGOSAN egy olyan hangnemet, akkor betámaszkodva Én is adtam neki az ívet.. Pislogni sem tudott. :)

Hebegett valamit a kirúgatásról, én pedig elmagyaráztam neki, hogy szálljon magába, mert tudom hol parkol és azt is,hogy hol lakik.... Nekem pedig sok vesztenivalóm nincs nem mellesleg.

Megvolt a rossz viszony, de kb soha többet nem szólt hozzám, ha igen, azt is normálisabb hangon.

Egyébként meg, ha konfrontálódni se akarsz, akkor el kell menni és keresni más munkahelyet. Egyszer élsz Te is, mi a f... folyik ebben az országban,hogy emberek kb sírva mennek dolgozni :@

aug. 22. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Azért nekem ennél több kell ahhoz, hogy sírva fakadjak. Ismerek ám én is vicces poénokat, nem egy ilyen nagyképű kiskutyát (beleértve akár igazgatókat is) küldtem már el melegebb éghajlatra, mégsem rúgtak ki, és azt is nagyon jól tudom, hogy miért. Lehet ám velem is ugatni, csak nem túl okos ötlet.
aug. 22. 12:53
 3/10 kürtőskalácska ***** válasza:
76%
Úgy hogy nincs főnököm amikor még volt akkor visszaszóltam
aug. 22. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
3%

Úgy hogy leordítom, elhordom mindenféle abortusz maradék féregnek. A jó édes anyjával beszéljen úgy, mint a kutyával, mert megbxxx a száját.

Sima minimálbéres munkám van. Ilyen rabszolga munkát rögtön találok másikat. Nem tűröm a bunkózást.

Esetleg még bosszút szoktam állni; pl a kéztörlő tekercseket is kilopom. Írószereket, papírt, kesztyűket...Mindent amihez hozzáférek 😂 viszem haza a fél munkahelyet. Nyugtató hatása van a dolognak.

aug. 22. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Visszakérdezek háromszor, hogy mivan vagy mondom ismételje meg ha meri.
aug. 22. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy dühös leszek és a düh belőlem kiabálást vált ki, nem sírást. Volt, hogy üvöltöztem a főnökkel, amikor bunkó volt.

Utána visszavett a méltatlan hangnemből.

aug. 22. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem magam és ilyen nem történhet meg velem.

Ideje feldolgoznod a traumáidat kérdező.

aug. 22. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Rám ezek már nem hatnak. Akihez én nem kapcsolódok érzelmileg, az engem nem tud semmilyen módon megríkatni, max felhúzza az agyam, de már tudok úgy pillantani másokra, hogy a torkukra forr a szó.
aug. 23. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vissza pofázok neki mert én már el jutottam arra a szintre hogy nem érdekel ha kirúg. Négy éve megy ez, még nem tette meg. Utólag mindig kiderül hogy ő a hülye, nem ismeri el csak el sunnyog
aug. 23. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mindig sírok ilyenkor. Meg akkor is ha munkatársaim kiabálnak velem. Síró görcsöt kapok ilyenkor. Ezer munkahelyet otthagytam már ezmiatt. Ezt a mostanit is itthagyom. És többet nem is keresek. Nem bírom ezt lelkileg.

42/f

szept. 17. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!