Bele szokták írni az önéletrajzba a jelenlegi munkahelyet állásjelentkezéskor?
Figyelt kérdés
tegnap 23:30
1/3 anonim 

válasza:

Bele lehet. Főleg, ha van felmondási idő, akkor azt érdemes közölni. Azt szeretik, ha valakinek folyamatos a munkaviszonya.
De ha mondjuk ha holnap bemész és leszámolsz, mert mondjuk próbaidőn vagy és megteheted, akkor nem muszály. Tehát, ha most próbaidőn vagy egy gyárban, de te amúgy szakács vagy, akkor nem érdemes. De, ha azt sugalja a jelenlegi munkahelyed, hogy azzal egy tapasztaltabb vagy, mint, ha nem lenne feltüntetve, akkor érdemes.
A lényeg, hogy legyen patika az önéletrajz. Adjon el téged annyira, hogy behívjanak, ott pedig majd csináld, amit mondanak. Ennyi.
2/3 anonim 

válasza:

Persze hogy bele szoktam. Kulonben mit gondolnak, mi a tokomet csinaltam az elmult evekben? Meg jobb is ha latjak, honnan jovok, mit kell megugrani minimum. Aztan ha felvettek akkor meg ugyis latjak majd, minek titkoloznek.
3/3 anonim 

válasza:

Persze, hogy beleírom, hiszen egyrészt felmondási időm van, másrészt ha nem lenne, akkor is hogy nézne ki, hogy évekig nem csináltam semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!