Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kijelentkezhetek a jelenlegi...

Kijelentkezhetek a jelenlegi lakcímemről ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Hello. Németországban lakom. 15.ig szól a felmondásom. Elvileg 21 környékén készíti el a munkahely könyvelője a papírjaimat amit kiküldenek a címemre. Feltételezem fizetési papír, nem részletezte. Sajnos nem tájékoztatnak semmiről normálisan hiába próbálok érdeklődni. Erről sajnos nem tehetek, csalódtam a munkahelyben, azért is mondtam fel.

Vissza fogok költözni Magyarországra, a jelenlegi lakcímemről mikortól jelentkezhetek ki? Valamint az AOK egészségbiztosítási pénztárat mikor mondhatom fel? Abmeldungos papírt kell kérjek a rathausban és emailben elküldeni az AOKhoz. Azt mondják a munkahely automatikusan kijelent, de feltételezem ha nem maradok az országban nekem is ki kell jelentkeznem az AOKnál, nehogy problémám legyen a későbbiekben.

15-től meddig várhatok az aok kijelentkezéssel? A lakcímemről, illetve az országból a rathausban kijelentkezhetek mielőtt kiküldik nekem a papírt a jelenlegi német címemre? írtam nekik hogy küldjék ki a magyar címemre, de nem reagáltak rá semmit.

tegnapelőtt 23:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!