Miért nincs az embereknek önkritikájuk?
Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...
Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.
Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.
Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?
Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?
Mondtam már hogy ide mindenki azt ír amit akar... ha azt írtam volna hogy 50 kiló vagyok, akkor most nem támadna mindenki be azzal hogy dagadt vagyok. Tök mindegy, egyáltalán nem értem mi köze van ennek a témához, csak azért írtam hogy én sem vagyok vékony, mert akkor én lettem volna a szar, hogy szegény dagadtak süljenek meg mert én bezzeg felvehetem az átlátszó ruhákat meg rövidnadrágokat.
Biztosan ízlésficamom van, hogyha akadnak olyanok akik megdicsérnek a városban, már nem azok akik annyit fognak fel hogy feketében járok és hülye vagyok.
Amúgy annyit írtam, hogy mivel szoktam hordani a cicanadrágot... pontosan azzal, amire ki lett találva, tényleg látjátok hogy milyen az öltözködésem? Mert én kétlem... És még egyszer leírom, lehet hogy gáz az öltözködésem, de akkor sem mutogatom a HÁJAS TESTEMET... legyetek szívesek feldolgozni ezeket a sorokat, mert nem áll szándékomban többször leírni. Nem arról alkottam kritikát akik mondjuk melegítőbe járnak az utcán vagy full színes egymáshoz nem illő ruhákba, mert az tényleg nem érdekel, de az hogy az utcán valaki mutogatja magát, főleg úgy hogy hájas vagy narancsbőrös az igenis zavar, mert undort kelt bennem. Főleg amikor a buszon mellette állok és tömeg van és nem tudok máshova nézni.
De szar egy életed van, hallod ...
Ülsz a gyakori előtt, és hajtogatod idegeneknek, hogy te nem mutogatod a hájas testedet, és ez neked egy program ...
Mert EZ a lényeg. Hogy neked ezt itt hajtogatni ennyire fontos, idegeneknek, mert másnak nem tudod.
EZ a lényeg.
Aha, és én vagyok a szar mert nem mutogatom magamat, mert nyár van. Áh, "imádom" az emberek felfogását és logikáját. :D
Ja meg a másik hogy jajj nincs kivel beszélnem, és? Vagy nem értem ezt... megint hogy jön ide a magánéletem?:D Ennyire érdekellek vagy mi?:D
Nem, engem sem érdekelsz.
Csak rohadtul cinkes, hogy idegeneknek könyörögsz figyelemért, mert másokkal nem tudod kibeszélni az idegenek köpködését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!