Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs az embereknek...

Miért nincs az embereknek önkritikájuk?

Figyelt kérdés

Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...

Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.

Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.

Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?

Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?

2017. jún. 27. 09:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/129 anonim ***** válasza:
55%

Én 16 éves vagyok, mégis tudom, hogy a kérdező non-stop marhaságokat hord össze. Az értelmi szint nem korfüggő.

Én csak 53 kiló vagyok, de egy óra és megyek úszni... te is megtehetnéd ezt, kérdező. :D

2017. jún. 27. 11:08
 52/129 anonim ***** válasza:
Mondhatod hogy annyi vagy, de egy 30 évesnek egy ilyen viselkedés nagyon gáz, egy 21 évesnek is, én tartom magam ahhoz, hogy 15-16-nál nem vagy több.
2017. jún. 27. 11:09
 53/129 anonim ***** válasza:

Kerdező? És az meg van, hogy ez nem egy fórum, ahol bánatodat beszéled ki?

Keresd fel a megfelelő fórumot, ahol egyenes azoktól tudsz kérdezni, akiknek szánod...

54/129 A kérdező kommentje:

51/51

És kit érdekel? Írtam hogy én is járok sportolni, de tök mindegy.:D

55/129 anonim ***** válasza:
Általában a fenék résznél vastagabb a cicanaci. Amúgy meg lehet alá venni vékony vagy tangabugyit. Jesszus, ennyi kreativitást...
 56/129 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem itt egyedül te vagy a retardált és igénytelen, nem tünt fel, hogy senki sem ért veled egyet és senki sem úgy öltözködik, ahogy te azt jónak gondolod, mert ocsmány?
2017. jún. 27. 11:10
 57/129 A kérdező kommentje:
Most lefényképezzem a személyimet vagy mit vártok?:D 21 éves vagyok, és engem zavar ez a probléma, szerettem volna megtudni hogy némelyik ember miért nem képes normálisan felöltözni, hátha más tudja rá a választ, de ehelyett betámadnak hogy én sem vagyok jobb, mert nem mutogatom magam, hisz nyár van. Ez aztán logika...
2017. jún. 27. 11:11
 58/129 anonim ***** válasza:
67%

Hiába írnád ide, hogy 30 vagy, senki nem hinné el. Ahogy a 21-et sem. legalább 3-szor leírtad, hogy "anya véleménye szerint".

Egy felnőttnél ez nem hivatkozási alap.

Újra kérdezem: elgondolkodtál már rajta, hogy miért nincs senki körülötted, akivel tudnál beszélgetni, és miért szorulsz rá a figyelemkoldulásra idegenektől?

59/129 anonim ***** válasza:
53%
Biztos azért vagy kövér... még véletlenül sem attól, hogy itt tespedsz a gép előtt egész nap. Napi 1300 kalória bevitel + 400 kalória elégetés és máris fogyni fogsz. Hajrá.
 60/129 anonim ***** válasza:

"szerettem volna megtudni hogy némelyik ember miért nem képes normálisan felöltözni"

Ezt mi is szeretnénk tudni tőled, hogy miért öltözködsz ilyen gázul? Itt elsőkézből kapnánk az infókat, mert az utca emberét nem ismerjük, de te leírtad, hogy öltözködsz, most már azt is elmesélheted, hogy miért van ízlésficamod

2017. jún. 27. 11:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!