Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs az embereknek...

Miért nincs az embereknek önkritikájuk?

Figyelt kérdés

Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...

Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.

Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.

Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?

Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?

2017. jún. 27. 09:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim válasza:

" Én legalább nem bántok senkit, ha csak nem Ti vagytok azok az emberek akikről szólt a kérdésem"

Csak azokat akik akár kövérek akár vékonyak , megtanulták elfogadni a testüket és szarnak mások véleményére, mert jól érzik magukat a bőrükben

2017. jún. 27. 11:50
 92/129 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, külön élek a szüleimtől... innentől kezdve nem érdekel hogy ki mit hisz el rólam.
2017. jún. 27. 11:51
 93/129 anonim ***** válasza:
Ne sajnáltasd már magad. Max akkor tudnánk sajnálni, ha nem tetted volna fel ezt a rosszindulatú, provokatív kérdést.
2017. jún. 27. 11:51
 94/129 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatom magam, nincs szükségem mások sajnálatára. Ti kérdeztétek, én válaszoltam.

Ha belegondolok irigylem ezeket az embereket, hogy nem zavarja őket hogy undorítóan áll rajtuk a ruha és vígan emberek közé mernek menni. Jó lehet..:D

2017. jún. 27. 11:53
 95/129 anonim ***** válasza:
89%

Senki nem hisz neked. Egy 21 éves, szüleitől külön élő embernek nincsenek osztálytársai és nem anyukája a viszonyítási alapja.

Nem visz előre a hazudozás.

2017. jún. 27. 11:55
 96/129 A kérdező kommentje:

Írtam hogy nincsenek osztálytársaim... szövegértés 1es ismét. Kérlek tanulj már meg olvasni, könyörgöm... miattad kell leírnom 10x ugyanazt.

Azért írtam anyukámat, mivel ő a legkritikusabb ember az életemben, azt hittem ismeritek, hisz az öltözködésemről is mindent tudtok.:D Egyébként azért írtam, mert fiatalabb koromban, amikor még együtt laktunk, akkor ő osztott ki hogy épp mi nem áll jól, vagy mi nem illik össze mivel.

2017. jún. 27. 11:57
 97/129 anonim ***** válasza:

Megvertek? Kik, osztálytársak? Akkor tanulj meg verekedni és üss vissza. Ha a szüleid, akkor az már keményebb dió, az ő árnyékukból kilépni nehezebb, talán egyedül nem is megy, de nem lehetetlen.

Az viszont semmiképp nem megoldás, még ideiglenesen sem. ha azzal keseríted tovább a lelkedet, hogy másokat szapulsz. Sem a pszichédnek nem tesz jót, de ha tényleg komolyabban traumatizálva vagy, akkor nem árt pár barátot is szerezni a gyógyuláshoz, aminek így szépen el is vágod az útját.

Ne hagyd magad belesüllyedni ebbe a negatív spirálba, még csak 21 éves vagy, ne legyél máris egy megkeseredett vénasszony.

2017. jún. 27. 11:58
 98/129 anonim ***** válasza:
Egyre jobban sajnállak, kislány.
2017. jún. 27. 12:00
 99/129 anonim válasza:

Kövérek közt is van különbség . Van az aki elfogadja magát , boldog és pozitív kisugárzással rendelkezik emiatt a többi ember is elfogadja és nem érdekli őket mit hord és higy néz ki mert a kisugárzása szebbé teszi a napjukat .

A másik fajta az aki önsajnáltató és negatív . Feszeng akármit vesz fel és leszólja az olyan embereket akik pozitívak és elfogadják magukat . Ezt az embertípust pont azért szólják meg mert nem képes elfogadni magat és felhívja a hosszú fekete gatyájával és pólójával a figyelmet magára a nyári kanikulában. Ahelyett hogy időjarasnak megfelelően öltózne.

Megsúgom a második típus vagy

2017. jún. 27. 12:01
 100/129 A kérdező kommentje:

Mondtam már hogy nem tudok senkiben megbízni, és nem is fogok soha, nem léteznek barátok, mindenki kibeszéli a másikat a háta mögött (Tapasztaltam középiskolásan, amikor lány osztályba jártam és mindenki hű de jóba volt a másikkal, csak amikor épp hiányzott valakit őt beszélték ki nem is akárhogy).

Nem, hanem ahol élek, az nem egy elit hely, és tele van... kisebbségivel akik előszeretettel kötnek bele az élő fába is, nos amikor 5en állnak neked, nem sok esélyed van, még ha tudsz verekedni akkor sem, és elég gyakori eset.

Pedig megkeseredett vagyok, mert nem szeretem az embereket, így elég nehéz köztük élni... persze a lekiismeretem nem engedi hogy ha valaki segítséget kér elküldjem a p*csába, mindig segítek, amiből az lesz, hogy kihasználnak.

De egyébként ez már nem tartozik ide..... úgyhogy ha a magánéletemről lesz szó, inkább hagyjuk ez alatt a kérdés alatt, mivel nem ide tartozik...:D

2017. jún. 27. 12:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!