Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...
Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.
Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.
Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?
Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?
Igen, ezt 10 évesen tanultuk tetmészetismeret-órán. Kérdezőből csak úgy árad a tanultság és a józan ész :D
2017. jún. 28. 10:00
122/129 anonim válasza:
Az alumínimum antiallergén és nem vegyszer. Csak káros kemikália. Tehát, ha a hónaljad nem izzad, akkor az azt jelenti, hogy ezt használod.
Aki ugyanis nem ilyet használ, az tudja: külön helyen van még a drogériákban is, alumíniummentes néven.
Szívesen.
2017. jún. 28. 10:10
123/129 anonim válasza:
A dezodor nem izzadásgátló, hanem azt akadályozza meg - némileg -, hogy az izzadságod büdöd legyen. De ettől még ugyanúgy izzadsz tőle. Kicsit fogalomzavaros vagy.
2017. jún. 28. 10:13
124/129 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok izzadós fajta, de tök mindegy, itt úgyis mindig mindenki jobban ismer engem mint én saját magamat. :D
Nem szoktam büdös lenni, a lábam sem szokott az lenni, nem érdekel innentől hogy ki hiszi el és ki nem, ez így van. Még lehet szagolni... xD
2017. jún. 28. 11:11
125/129 A kérdező kommentje:
Egyébként olyan jó hogy mindenki tökéletes itt csak én vagyok a szar. :D
Ja meg csak én hazudok MINDENBEN, hisz ismertek, tudtok rólam mindent. :D
2017. jún. 28. 11:13
126/129 anonim válasza:
Széllel szemben hugyozol.
2017. jún. 28. 11:16
127/129 anonim válasza:
Uristen kb egy fel óra volt míg ezeket végig olvastam.nem lehetne amugy békén hagyni egymást?!az meg h ki h öltözködik az a saját döntése és senkinek nincs joga beleszólni se soványnak se dagadtnak se csúnyanak se szépnek.figyi elmondhatod kérdező h mit gondolsz de nem sertésből de szerintem nem fogja érdekelni azt az embert mert hat csak felvette azt a ruhát.amugy meg ezért nem érzed magad jól mert másban keresed a hibát.lehet h szekaltak téged és megvertek amit helytelennek tartok mivel no vagy és ha ezt 'elvileg ferfiak' tettek na akkor ok nem férfiak,de próbálj tovább lépni az h ezeket magadban tartod és dühöngsz rajta azzal csak saját magadat emészted fel ami később súlyos betegségekhez vezethet.szoval csak egy picit nem kell teljesen megbocsajtanod az embereknek de próbáld meg.
2017. jún. 28. 12:05
128/129 anonim válasza:
Ők azért "mutogatják a hájas testüket", mert elfogadták magukat úgy, ahogy vannak, a barátaik valószínűleg nem a testük alapján ítélik meg őket és segítenek nekik abban, hogy boldog életet élhessenek a külsejüktől függetlenül és ne azon stresszeljenek, hogy az utcán idegenek mit gondolnak róluk.
2017. jún. 29. 23:43
129/129 A kérdező kommentje:
Szerintem egy egészséges embernek normális önkritikával kéne rendelkeznie. Ami azt jelenti, hogy nem mutogatja magát, másféle stílusú ruhák is vannak, amik nem annyira melegek, de mégis állnak valahogy az illetőn. Mondjuk lehet nem feltűnő, de pl átlátszó fehér felsőben normál vagy vékony testalkatú nőt nem nagyon szoktam látni. Már leírtam, de leírom megint... attól hogy valaki dagadt még öltözhet normálisan, nyáriasan, de tudnia kéne, hogy hol a határ, mi az ami nem hogy nem előnyös, de felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire hájas. Annyira nem nehéz legalább ennyire igényesnek lenni, nem az a bajom, hogy dagadt, hanem az, ahogy öltözik. Mondjuk lehet nincs tisztában azzal, hogy hogy néz ki, nem reális a testképe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!