Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs az embereknek...

Miért nincs az embereknek önkritikájuk?

Figyelt kérdés

Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...

Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.

Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.

Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?

Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?

2017. jún. 27. 09:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:

"Nem mondom meg nekik a véleményemet, mert biztos nem esne nekik jól, de nem igaz hogy nincs családtagjuk/barátaik akik közölnék velük hogy nem előnyös ez a ruha, inkább ne vedd fel ha emberek közé mész. Mert nekem pl anyám mindig megmondta hogy ezt ezzel inkább ne vedd fel, mert nem illik össze vagy akármi."

Ebben egyébként a kérdezőnek igaza van, gimis koromban én, és legjobb barátnőm döbbenten néztük, hogy egyes osztálytársaink reggelente nem találkoznak a szüleikkel, vagy mi van?

2017. jún. 27. 15:05
 112/129 A kérdező kommentje:

Én is erről beszélek, hogy attól hogy nem hord olyan ruhákat amik előnytelenek, hordhat még nyári ruhát, csak ízlésesen.

Nem kell megsülni attól hogy valaki dagadt, csak tisztában kéne lennie azzal is, hogy mi az ami nagyon előnytelen neki, én mondjuk ránézésre tudom, hogy a nagyon rövid nadrág és az átlátszó felső rajtam nem állna jól, undorító lennék benne. Viszont van olyan nyári ruha ami lehet nem lenne annyira gáz nekem, de magamon nem tetszene.

2017. jún. 27. 15:06
 113/129 anonim ***** válasza:

Engem a seggvillantó rövidnadrágnak nem is az esztétikai oldala zavar, hanem az egészségügyi.

1) Ha valaki túlsúlyos, akkor mérget vehet rá, hogy összeér a combja.

2) Emellé, 40 fok plusz áfában, rendesen izzad is.

3) Az a bugyinak is beillő rövidnadrág csak arra jó, hogy szép dörzsfoltok és hólyagok legyenek a bőrön.

Rohadt kényelmetlen és fájdalmas. Ezt az illetők nem érzik?! (Úgy tűnik, nem. De nem csak a túlsúlyosak, a fitneszmodellek sem, ha a bugyiban-melltartóban való edzést vesszük alapul.)

Megyek az utcán, és mindig az jár a fejemben, hogy képesek az emberek lélegezni/mozogni/egészségesek maradni azokban a ruhákban, amiket hordanak. :(

20/L (48 kiló, irgalmatlanul vastag combokkal -- tudom, miről beszélek)

2017. jún. 27. 16:49
 114/129 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, előttem szóló, de én valahogy nem hiszem, hogy negyvennyolc kilósan olyan "irgalmatlanul vastagok" lennének a combjaid. :) Hacsak nem vagy extrém módon alacsony. Persze nem ismerlek, ezerféle alkatú ember van, de max. kicsit telt combokat tudok elképzelni, "irgalmatlan vastagokat" biztos nem.
2017. jún. 27. 18:18
 115/129 anonim ***** válasza:

Ja. Fekete ruhában, kövéren, büdösre izzadni magad...másnak ez gusztustalan.

Nem mondta az anyukád aki mindig elmondta a véleményét az öltözködésedről, hogy a fekete nyáron TELJESEN ELŐNYTELEN MERT BELEIZZADSZ??

2017. jún. 27. 19:15
 116/129 anonim ***** válasza:
A fekete ruhák mahukba szívják a fényeket. Gratulálok, hogy ezt hordod kánikulában és olyan stílusosnak, praktikusnak képzeled magad. Oké, azt eddig is tudtuk, hogy nem vagy atomfizikus, de általános iskola nyolcadik osztályos fizikaanyagot azért illik tudni kettesre.
2017. jún. 27. 19:39
 117/129 anonim ***** válasza:
Mindenki fél az igazságtól.
2017. jún. 27. 23:28
 118/129 A kérdező kommentje:

Sosem szoktam büdös lenni meg nagyon izzadni, tudjátok fürdés és dezodorozás csodákra képes, ajánlom figyelmetekbe. :)

Amúgysem vagyok izzadós típus.

2017. jún. 28. 06:06
 119/129 anonim ***** válasza:

MINDENKI izzad, különben meghalna. Te ha azt hívod ilyen nagyképűen csodás dolognak, hogy alumíniumos dezodorral eltömíted a pórusaid, s egyben ezt benyomkodod a nyirokkeringésedbe, hát, ki kell ábrándítsalak.

Egyrészt az rákrizikófaktor.

Másrészt akkor más testrészeiden izzadsz ugyanannyit,mint ami a hónalajdon jönne ki. Különben halott lennél.

2017. jún. 28. 09:19
 120/129 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mivel allergiás vagyok az összes ilyen vegyszerre és antiallergén, természetes anyagokból készült dezodort használok.
2017. jún. 28. 09:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!