Miért nincs az embereknek önkritikájuk?
Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...
Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.
Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.
Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?
Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?
Nem ezt írtam, hanem hogy még a melegítő is jobb attól hogy mutogatja a háját... tanuljatok már meg értelmezni kérlek, mert az itt ezen az oldalon elég rosszul megy. :/
Én soha nem vennék fel melegítőt, nincs is melegítőm.
Miért is nagy az arcom? Mert véleményt merek nyilvánítani? :D
Hány éves vagy?
És miért nincs senkid, akivel tudnál beszélgetni?
Tehát tizenéves vagy, ezt eddig is tudtuk.
És mondd, kislány, miért nincs kivel beszélgetned?
De az a vicc, hogy itt osztja az észt, hogy ne vegyenek már fel a narancsbőrös nagy seg gükre rövidnadrágot, de aztán írja, hogy a vékony embereken is ízléstelen. Akkor miért a kövéreket szidjuk?
Amúgy valóban ocsmányul néz ki a cicanaci szoknyával. Szoknya alá HARISNYA kell vagy semmi, cicanaci fölé pedig SEMMI vagy hosszú póló. De a kettő együtt tényleg romás.
Oh istenem, ha azt mondom hogy 30? vagy hogy 40? mennyivel lesz jobb? Úgyis azt mond itt mindenki amit akar. Egyébként ha annyira érdekel 21 éves vagyok.
Van kivel beszélgetnem, hisz írt ide egy csomó ember.:D
Jézusom... és én öltözködök szarul.. a cicanaci felé nem kell semmi... mert nagyon igényes ha látszik egy nő bugyija. :D
# 47/49 Te tényleg ennyire retardált vagy vagy csak megjátszod? Tanulj már meg olvasni és értelmezni! Olvasd szépen vissza amit írtam és rájössz hogy sajnos nem megy a szövegértés neked. :(
Ha ki van valaki segge akkor ízléstelen, még akkor is ha bomba alakja van, mert szerintem nem utcára való, persze a férfiak ezt máshogy látják, mert örülnek ha egy csaj ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!