Miért nincs az embereknek önkritikájuk?
Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...
Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.
Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.
Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?
Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?
"A stílusom ilyen, ha vékony lennék is feketében járnék"
Mégis az előbb azzal hozakodtál elő, hogy te azért vagy hű, de király, mert erősen telt alkatod ellenére nem veszel fel fehéret.
Túl azon, hogy egyik szavad üti a másikat, attól, hogy nem fehéret veszel fel, még nem leszel soványabb. Igen, a fekete optikailag karcsúsít... naaaagyon, nagyon minimálisan. Képzeld, a fehér semmivel nem rosszabb. Világos színből is készítenek nagyon stílusos, alkathoz illő ruhákat. Persze, ezt te nem vagy hajlandó elfogadni, mert akkor megdőlne az "én rohadtul igényes vagyok, mert nem hordok világos ruhát" teóriád. De kérlek, szakadj már el ettől a marhaságtól... Biztos vagyok benne, hogy sokan meg téged látnak hú, de stílustalannak és igénytelennek. Tudom, ettől betegesen félsz, de nyugodj bele, így van.
"Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs"
Te meg felveszed úgy, hogy duplas*gged van. Most akkor álljunk neki fikázni téged? (Vagy most jön a "de én nem is veszem fel", hiába állítottad pár hozzászólással előbb az ellenkezőjét?)
Ha pedig több száz (ezer) embert nem zavar, téged meg igen, akkor lehet ám, hogy veled van a baj. Akkor is, ha most megint jön a fellengzős duma a magas lóról.
"Nem tudtam lefogyni, mivel betegség miatt híztam meg"
Jönnek a kifogások. :)
Oldd meg a frusztrációidat magadban és ne másokkal foglalkozz!
Azt a rengeteg időt, amit elfecsérelsz másokkal foglalkozásra, gyakorizásra, nyugodtan fordíthatnád sportra is. Többre mennél vele.
Igen, az alkatom miatt sem vennék fel fehéret, az már más kérdés hogy a stílusomhoz sem annyira illene, de mondjuk van ami fehér és tetszik... mondjuk máson.
Ki állította hogy veszek fel p*csanacit? :| wtf?
Soha nem venném fel, még ha vékony lennék meg jó seggem lenne sem. Azt mondtam hogy cicanadrágot veszek fel... tudod, leggings... az a vékonyabb anyagból készült nadrág amit szoknya vagy hosszabb felső alá terveztek, ami majdnem olyan mint egy harisnya, csak sokan elfelejtik ezt.:D
Tanulj meg olvasni kérlek.
Hány éves vagy?
Nem gondolod, hogy összefüggés van a kövérséged és aközött, hogy itt rágod a gittet mindenféle aktivitás helyett?
Kérdező, az egészséges ételektől is meg lehet hízni, ha többet eszel, mint ami szükséges a testednek. Nyilván te is ezt teszed.
Törődj már a magad dolgával! Uncsi a szünet?
Most elgondolkoztam, vajon én miért nem szoktam a városból hazaérve, hozzád hasonló módon dühöngve fröcsögni másokra?
Talán azért, mert mindenkinek a saját ízlésére bízom, hogy hogy öltözködik, és nem akarom megszabni, számára ismeretlenként, hogy hogy öltözködjön?
Talán azért, mert ha valaki nem tetszik, akkor elkönyvelem annyival, hogy ő nekem nem tetszik, és kész? És eszembe nem jut ezen zsörtölődni, meg gyakorin dühöngni.
Vagy talán azért, mert tudom jól, hogy egy ember messzemenően több, mint az öltözéke? És lehet, hogy valaki az én ízlésemmel mérve pocsékul öltözködik, meg külsőre nem tetszik, de lehet, hogy összességében többet ér, mint az, aki mániákusan követ egy adott öltözködési elvet, de közben meg egy gyűlöletes senki.
Akkor én mint normál testalkatú mondom, hogy ruha alatt, Te is ugyanaz az igénytelen kövér disznó vagy.... adjál már magadra kedves kérdező, és legyél igényesebb...
Na kb ezért nem releváns amit ide böfögtél kérdésként....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!