Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs az embereknek...

Miért nincs az embereknek önkritikájuk?

Figyelt kérdés

Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...

Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.

Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.

Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?

Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?

2017. jún. 27. 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/129 A kérdező kommentje:

Aha, igen, tehát az én k*va anyámat mert más nem képes normálisan felöltözni. Köszönöm ezt a megállapítást.:D

Nem értem hogy jön ide hogy miért híztam meg, amikor nem ez volt a kérdés, pont nem érdekel hogy elhiszitek e vagy sem, ennyi erővel miért nem mondtam azt, hogy nem is vagyok dagadt?:D Úgysem látja senki hogy ki ül a képernyő másik oldalán. Amúgy ami az önbizalmamat illeti igen, elvileg nem úgy látom magamat, ahogy mások látnak engem, vagy nem tudom, mert mások szerint nem vagyok dagadt, szerintem meg nagyon is, de ez már más kérdés és szerintem nem érinti a témát...

Visszatérve az eredeti témához engem meg zavar hogy mások nincsenek tisztában azzal hogy undorítóan néznek ki, legyen valaki dagadt, de akkor tudjon már ízlésesebben öltözni, és ő jobban izzad mint én a fekete ruhában, legalábbis sokkal feltűnőbb.

Szerintem meg az emberek a ruhájukkal ki tudják fejezni az egyéniségüket.

2017. jún. 27. 10:48
 32/129 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem meg a cicanaci a gáz és undorító, nem értem hogy tudnak emberek ilyet felvenni, pláne szoknya alá, annyira putris. De neked ez tetszik, szépnek gondolod magad, közbe meg pl- nekem ha meglátom hányingerem lesz tőle. Miért hiszed azt, hogy a te stílusod annyira jó és a többi ember a h.lye? Szerintem feketébe öltözködni is gáz
2017. jún. 27. 10:48
 33/129 A kérdező kommentje:
Putris... hát ha meglátnád az öltözködésemet biztos minden eszedbe jutna róla, csak ez az egy szó nem. Tényleg mindent lehet rá mondani, de ezt nem.. :) Nem farmerszoknya alá veszem fel...
2017. jún. 27. 10:50
 34/129 anonim ***** válasza:
100%
Hitegetheted magad, de más szemében akkor is putrisan nézel ki. Ugye milyen érzés, mikor te azt gondolod magadról, hogy milyen jól öltözöl és milyen jól áll, más szerint meg rohadtul nem?
2017. jún. 27. 10:51
 35/129 anonim ***** válasza:
100%
De most ez komoly? Ha egy kövér ember öltözik túl nyáriasan, az a baj, ha meg egy vékony, akkor az? Még te se tudod, mit gondolsz. Talán nem más emberekkel kéne foglalkozni.
2017. jún. 27. 10:51
 36/129 A kérdező kommentje:

Öhm, nem csak szerintem nem gáz az öltözködésem, hanem az ismerőseim szerint sem, sőt anyám szerint sem, pedig ő aztán kritikus alkat.:D

A nyárias miért az, hogy ki van valaki segge? Szerintem akárkin ízléstelenül mutat, komolyan annyira sokat számít az a pár centi ami eltakarja a seggét?

2017. jún. 27. 10:53
 37/129 anonim ***** válasza:
100%
igen, sokat számít. És fogd fel hogy más szerint te is gázul öltözködsz, hiába akarsz meggyőzni mindket, hogy a tiéd az új victoria secret kollekció, mert nem az.
2017. jún. 27. 10:54
 38/129 A kérdező kommentje:
Ja, hogy ti látjátok az öltözködésemet? Oké, nem tudtam.:D Egyébként lehet hogy gáz az öltözködésem, de nem mutogatom a hájas testemet... inkább legyen valaki akkor már melegítőben, az is jobb.
2017. jún. 27. 10:56
 39/129 anonim ***** válasza:
100%

Most írtad: öltözködésükkel kifejezik az egyéniségüket. Ennyi.

K.vára prosztó másokat köpködni az öltözködési stílusuk miatt. És nagyon cinkes erről kérdést nyitni a gyakorin. Olyan figyelemkoldus-dolog.

2017. jún. 27. 10:57
 40/129 A kérdező kommentje:
És milyen egyéniséget akar kifejezni azzal hogy mutogatja a háját és a narancsbőrét? Hogy mindenki tudja hogy sz*rik arra hogy hogy néz ki?
2017. jún. 27. 10:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!