Miért nincs az embereknek önkritikájuk?
Mióta nyár van rosszul vagyok a városban az emberektől. Elhiszem hogy meleg van, nekem is melegem van, de amilyen testalkathoz amilyen ruhákat vesznek fel...
Nagyon sok dagadt nő hófehér átlátszó felsőben van.
Én sem vagyok vékony, sőt... de tudom hogy a fehér szarul állna, főleg ha átlátszik. Én még egy térdig érő nadrágban meg egy sima pólóban is rosszul érzem magam, aki meg 3x akkora mint én majdnem bikiniben jár. Még itthon sem vennék fel hasonló ruhát, nem még a város közepén, aztán rám néznek furán mert nem ilyesmibe járok... Szerintem undorító.
Meg amikor a 40 kilós csaj felveszi a hónaljáig felérő p*csanacit és semmi segge nincs...(Bár ha lenne és úgy lenne ki, az sem lenne sokkal jobb.) borzasztó szerintem. Velem van a baj hogy ezeket nem tartom normális dolognak?
Tükörbe nézni luxus elindulás előtt? Azért a városban láthat több száz ember is, ennyire nem érdekli őket hogy hogy néznek ki?
Nem, senki nem örül, ha egy frusztrált, magányos és megkeseredett gyereket lát.
A saját érdekedben keress egy bizalmi személyt, akivel beszélhetsz! Szülőt, bárkit: nem kell, hogy iskolatársad legyen.
"Másokat is zavar ahogy én kinézek, de ők szavakkal bántanak vagy tettekkel,"
Mondjuk kicsit felszívnád magad és azoknak szólnál be, akik téged bántanak és nem vadidegen embereken pörögni, utálkozni, akik semmivel sem rövidítettek meg, szerintem korrektebb lenne és nem mellesleg hatásosabb is, tuti jobban éreznéd magad.
Szedd össze magad és szólj vissza azoknak, akik piszkálnak. Tuti, hogy ők sem tökéletesek, kapják csak vissza azt a rosszat, amit rád akarnak nyomni.
Visszaszóltam, de megvertek, szóval nem hinném hogy túl jó megoldás, ettől függetlenül zavar hogy valaki a fent írtak alapján öltözködik.
Nem segélykiáltás, akkor más kérdést tettem volna fel, vagy más oldalra írtam volna.
Engem tényleg zavar hogy valaki nem tud felöltözni normálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!