Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert van az, hogy a buta...

Miert van az, hogy a buta embereknek látszik a szemében hogy buta?

Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy sokszor megfigyeltem már, hogyha buta emberekkel beszélgetek, akkor ilyen üveges a tekintetuk, nem az a szép tiszta "lelke ig le látsz" tekintet. Nagyon erdekelne hogy ez mitől látszik?

#Buta tekintet #buta szem #üveges szem
2017. jún. 25. 18:33
 1/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:
25%
Lehet nem a kocsmában kell ismerkedni.
2017. jún. 25. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, de tényleg így van. Valahogy van az a nézés, amin látszik, hogy nem egy kiművelt emberé. Ha megnézed Kiszel Tündét, rajtabpl látszik, hogy csak néz ki a fejéből, de semmit se "lát".
2017. jún. 25. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Az üres tekintet semmit nem jelent. Engem is hülyének könyvelt el az osztályom, aztán értetlenkednek, amikor valamire jó jegyet kapok és a tanár is kiemel. Lehet, hogy autista vagyok, de az IQ-m elér egy szintet.
2017. jún. 25. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
A szem a lélek tükre, szokták mondani. Rengeteg dolog kiolvasható az emberek szeméből.
2017. jún. 25. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Létezik de nem mindig jön be.
2017. jún. 25. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem bírok az emberek szemébe nézni, egy padagógus miatt aki gyereként folyamatosan bántalmazott az évek alatt (pszichés értelemben). Az ismeret hiányában, egy beszélgetés után, mit gondolnál rólam?
2017. jún. 28. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok.

Első: nem arra az üveges tekintetre gondolok, amikor valaki annyit iszok hogy azt sem tudja hol van. Az teljesen más.

Hármas: Attól még hogy hülyének könyvelt el az osztály, az nem jelent semmit, az az ő véleményük + ha valaki autista, vagy/és rossz jegyeket kap, az nem velejárója az üres tekintetnek. Ezeket az iskolás "normákat" meg aztán amúgy is már százszor megdöntötték. Ahhoz hogy sikeres és értelmes ember legyél nem kell jól tanulnod se általánosban se gimiben :)

Hatos: Úgy gondolom hogy ez megint teljesen más szitu, egy pszichésen bántalmazott embernek is lehet tiszta tekintete úgy gondolom. Ha nem nézel a szemembe akkor semmit nem tudok megállapítani a tekintetedről, ami sugározhat ugyan olyan tisztaságot és értelmet mint rengeteg más emberé.

Engem inkább tényleg az érdekelne, hogy nagy általánosságban kijelentve a butuska embereknek ez meglátszik a szemében, hogy nem olyan értelmesek. De vajon ez hogy látszódhat meg a szemben? Sehol sem találtam még erről tanulmányt, vagy tudományos értekezést, stb. Ha valaki tud ilyesmiről az bátran linkelje be, nagyon érdekelne. :I

2017. jún. 29. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egy valid dolog. Talán az arckifejezésük is hozzá. Tényleg látni az ostoba embereken, hogy buták.
2022. okt. 19. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!