A buta embereknek honnan van ekkora önbizalmuk?
Tényleg elképesztő, hogy akár itt, egy-egy kérdésnél, de a valós életben is mekkora önbizalommal állítják a hülyeségeiket. Ha nem tudnám, hogy teljesen értelmetlen dolgot beszélnek, komolyan elhinném nekik...
Egy idő után nem tűnik fel, hogy kb. mindig bebizonyosodik, hogy nem volt igazuk?
Mert el tudják hinni a butaságokat, hülyeségeket is.
Amúgy én inkább lennék buta és boldog, mint okos és boldogtalan /ami most vagyok, legalábbis a legutóbbi biztos igaz/.
Azért, mert nem tudják magukról, hogy azok. Azt hiszik, hogy a társadalomról, a világról alkotott képük helyes, rendíthetetlen, és hiába próbálnál velük vitatkozni, az agyuk megragad egy olyan szinten, ami után képtelenek gondolkodni, továbbra is a saját igazukat védik, habár, érdemben nem tudják alátámasztani a miértjét.
#5 A hozzád hasonló, mindenben a hibát leső grammar nazi-k sem tartoznak az okosabb közé..
Ha Teged az ekezetek hianya zavar az olvasasban akkor mar regen baj van.
Sajna nem tudok technikailag ekezeteket irni.
Nem is allitottam, hogy okosabb vagyok.
Nem keresem a hibakat, csak ez nagyon zavar.
Meg van par ilyen: koszcsi, szercsi, lavcsi, telcsi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!