Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A buta embereknek honnan van...

A buta embereknek honnan van ekkora önbizalmuk?

Figyelt kérdés

Tényleg elképesztő, hogy akár itt, egy-egy kérdésnél, de a valós életben is mekkora önbizalommal állítják a hülyeségeiket. Ha nem tudnám, hogy teljesen értelmetlen dolgot beszélnek, komolyan elhinném nekik...

Egy idő után nem tűnik fel, hogy kb. mindig bebizonyosodik, hogy nem volt igazuk?

2014. febr. 2. 22:29
1 2
 11/14 *Nekomimi* ***** válasza:
100%

Picit offolnék...

Utolsónak szól a hozzászólásom. A kb. és a köszcsi meg a társai nem sorolhatók egy kategóriába.

Én is rendszeresen használom a kb. szót, viszont a köszcsi meg puszcsi irritál...

2014. febr. 3. 03:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Én autószerelő fórumokban szoktam nézelődni, és rettenet ami ott megy. Van egy tag, aki talán ha cserélt egy izzítógyertyát életében, de folyamatosan okít mindenkit, hogy mi a baja az autójának. Rendszerint bődületes marhaságokat mond, hiába szóltak neki páran, mindig visszatért.

Ezek valami olyasmi emberkék lehetnek, hogy gyermekkorukban bármit csináltak, mindenért agyon lettek dicsérve.

2014. febr. 3. 07:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Az okos ember hülyéskedik, a hülye pedig okoskodik. :)))
2014. febr. 3. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jók amiket itt írtak és igazak. Nem vagyok egy nagy IQ bajnok, de tanultnak tartom magam és meg van a kellő agyam a dolgokhoz. Tele vagyok kételyekkel, hogy jól tudom-e a dolgokat és folyamatosan hülyéskedek. Van ismerőseim, családon belül sajnos többen is. Mind okosnak hiszik magukat, lenézik azokat akik tanultak, mert milyen felesleges. Iskolás éveiket vég bugdácsolták, de akkora önbizalmuk van, hogy az már hihetetlen. Amit, úgy gondolnak úgy van, akkor az az igaz. Kérdésre válaszolva- Szerintem nem tűnik fel nekik, sőt. Napokban szóba került az USA és megjegyeztem, mennyi hírt hallani arról, hogy Mexikóból az emberek özönlenek az országba, de nem tudnak angolul. Jött a kérdés, hogy akkor Mexikóban, hogy beszéltek, hisz ott is angolok élnek. Mondtam, hogy nem és hogy spanyol. Én lettem lehülyézve, hogy Spanyolország Európában van és hogyan tudtam én földrajzból érettségizni, amikor ilyen alapvető dolgokat nem tudok. Mutattam térképet, töri könyvet, Wikipédiát. Az illető, még mindig szentül hiszi, hogy Amerikában mindenhol angolul beszélnek.
2014. febr. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!