A buta embereknek honnan van ekkora önbizalmuk?
Tényleg elképesztő, hogy akár itt, egy-egy kérdésnél, de a valós életben is mekkora önbizalommal állítják a hülyeségeiket. Ha nem tudnám, hogy teljesen értelmetlen dolgot beszélnek, komolyan elhinném nekik...
Egy idő után nem tűnik fel, hogy kb. mindig bebizonyosodik, hogy nem volt igazuk?
Picit offolnék...
Utolsónak szól a hozzászólásom. A kb. és a köszcsi meg a társai nem sorolhatók egy kategóriába.
Én is rendszeresen használom a kb. szót, viszont a köszcsi meg puszcsi irritál...
Én autószerelő fórumokban szoktam nézelődni, és rettenet ami ott megy. Van egy tag, aki talán ha cserélt egy izzítógyertyát életében, de folyamatosan okít mindenkit, hogy mi a baja az autójának. Rendszerint bődületes marhaságokat mond, hiába szóltak neki páran, mindig visszatért.
Ezek valami olyasmi emberkék lehetnek, hogy gyermekkorukban bármit csináltak, mindenért agyon lettek dicsérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!