Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vágjak vissza az ilyen...

Hogy vágjak vissza az ilyen buta, fogalmatlan embereknek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megkeresztelve, nem is leszek - örülök neki, az egyház képmutatási miatt, de az egy másik téma. Az osztályomban rajtam kívül mindenki meg van keresztelve. Katolikusok és reformátusok. Én sosem tagadtam, hogy én nem, hiszen ez nem szégyen, ettől nem vagyok kevesebb... Pár haverom poénból nekiállt ezért ugratni, hogy zsidó vagyok... Kikérem magamnak! Hogy lehetnek ilyen fogalmatlanok, buták? Mit szóljak vissza?

Köszönöm!

Lány, 19 éves

2010. márc. 2. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Azt írtad poénból. Akkor mi a baj? Nevess velük, és kész.
2010. márc. 2. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Azt, hogy annyira vagy zsidó, mnt keresztény. Te ateista vagy, nem zsidó. Bár szerintem nem ateista vagy, de ezt te tudod.
2010. márc. 2. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd rájuk! Buta, műveletlen népségről van szó! A zsidó valláson belül is van egy, a kereszteléshez hasonlítható szertartás, amin átesnek a gyerekek, ha jól tudom, ez az ún. Bar Mitzvah nevű felnőtté válási szertartás.

Majd elunják, ha nem harapsz a dologra. Esetleg visszakérdezhetsz, hogy "miért, baj lenne, ha zsidó lennék?".

Tudod, nekem anyukám azt mondta erre, mikor általánosban engem is cikiztek, hogy "Ha te is kutya leszel, bolhás leszel!" Azaz: ne süllyedjek le a színvonalukra, legyek különb náluk! Ugyanezt tanácsolom Neked!

21 éves lány

2010. márc. 2. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ateista sem egyébként. :)
2010. márc. 2. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2010. márc. 2. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Akkor mi vagy, ha ateista sem vagy? Hitgyülis vagy agykontrolos?
2010. márc. 2. 17:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem sorolom magam sehova. A ősi pogány vallást szoktam tanulmányozni, ennyi.
2010. márc. 2. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ne vágj vissza, mert ha látják rajtad, hogy erre harapsz, akkor sosem fogják abbahagyni, viszont ha nem szólsz vissza és látják, hogy ezzel nem lehet téged idegesíteni, abba fogják hagyni. Minden csoda 3 napig tart és ilyen buta emberekkel, akik a nem megkeresztelkedetteket és a zsidókat sem tudják megkülönböztetni nem kell foglalkozni. Ők úgy sem értek el olyan szintet agyilag, hogy meg tudnák érteni, amit mondasz. Hagyd rájuk és ne idegesítsd magad. Annál jobban fognak szekálni, minél jobban látják rajtad, hogy ez a téma idegesít téged.
2010. márc. 2. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha zsidóznak, hivatkozz arra, hogy ma nagyon divat üldözni mindenféle rasszizmust és különösen az antiszemitizmust.
2010. aug. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!