Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A raszta hajú embereknek mi a...

A raszta hajú embereknek mi a munkájuk?

Figyelt kérdés
Milyen munkakörben dolgoznak általában?
2011. szept. 21. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A legtöbb munkakört betölthetik. Akit én ismerek, az informatikus.
2011. szept. 21. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Na ez engem is érdekel.

Mire oda jutok, hogy berasztázom a hajam, kb 19 éves leszek. És azért nem 1-2 évre csináltatnám..

2011. szept. 21. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést...

Sok olyan munkakör van, ahol a megjelenés lényegtelen (telefonmarketing, operátor, raktáros, művészeti ágak, stb, elég széles skálán).

Meg vannak olyan szakmák, ahol többé-kevésbé szigorú előírások vannak, és be kell tartani.

Mondhatni pont ott dolgoznak, ahol a tetováltak, piercingesek, csúnyák, kövérek, különcök és a többiek.

Egyszerűbb felsorolni, mi NEM lehet.

2011. szept. 21. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
normális helyre nem veszik fel.max non-stopba,vagy hasonló helyekre.
2011. szept. 21. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
füvezés, lazulás, és reggae
2011. szept. 21. 19:45
 6/12 ava87 ***** válasza:
A régi fodrászom egy raszta srác volt :) Meg ismerek egy raszta lányt, aki pultos egy ilyen jópofa pubban.
2011. szept. 21. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Akit én ismerek az betegápoló, kicsit fura, de legalább egy érdekes figura a kórházban:)
2011. szept. 21. 19:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

itt a probléma... lehet, h el kéne fogadni mindenkit külsőre való tekintet nélkül, és nem azt mondani, h na neked raszta hajad van, csak itt és itt dolgozhatsz.

ennek kb annyi értelme van, minta a szőke hajúak is csak bizonyos munkahelyeken dolgozhatnának...

2011. szept. 21. 21:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Helló!

Nekem semmi bajom a rasztákkal, nekem is volt olyan ismerősöm. Csak kiváncsi voltam ki mit gondol erről.

2011. szept. 21. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
azért egy A kategóriás irodába raszta ne dolgozzon már,,,mindennek meg van a maga helye.
2011. szept. 21. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!