Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereknek miért vannak hatalmas igényeik párkapcsolat terén? Ezt úgy értem, hogy rengetegen nem ütik meg az általuk elvárt mércét. Ezek az emberek miért nem saját magukhoz hasonló párt akarnak?
pl:
buta,formátlan, átlagos vagy az alatt kinéző nő, akinek a személyiségében semmi extra nincs egy gazdag, adonisz, jó testű hercegről álmodozik.
alacsony, vékony, szintén buta, szegény, átlag alatti csávók itt rinyálnak, hogy ezek ellenére nekik csinos, ápolt, gyönyörű, okos barátnő kell.
És légyszi ne írjátok hogy túlzok, mert a való életben, ill. itt gyakorin is folyamatosan vannak ilyen kérdések, ahol leírják a jellegtelen, átlagos vagy az alatti tulajdonságaikat, és kérdezik hogy de ugye ettől még lehet a párjuk egy herceg/hercegnő?
Ezek az emberek miért ilyen buták? Miért nem saját maguk kategóriájában keresgélnek? Vagy ha az nekik nem elég, miért nem fejlesztik a személyiségüket olyanná, amilyenre vágynak mástól, akkor talán könnyebben menne olyan körökben az ismerkedés...
Első vagyok.
Amikor elfogynak az érvek, akkor jön a személyeskedés, ugye? :)
Gyakorlatilag magadat minősíted azzal is, hogy nem érted az én szövegemben az általánosítást. Mert hogy a tiedben is csak az van. Akkor ki nem tud értelmezni?
Mert megtehetem.
Elmondanám, hogy lábfétises vagyok szal hiába a szép, kedves nő, ha csúnya lábfeje van.
Mentek már olyan nők a levesbe, hogy mások a fejüket Fogták(és még csak meg se toltam őket, mert csúnya a lábfejük, szal maga a formája, idétlen négyzet alakú lábkörmök, az igénytelenségről meg már ne is beszéljek).
Mi ez a hülyeség?!
A társkeresés nem ilyen egyszerű, egysíkú dolog, mint valami álláskeresés, hogy ilyen tárgyilagosan lehessen róla beszélni. Ezek a szempontok, amiket leírsz elég felszínes cuccok. Az ,hogy két ember vonzódik egymáshoz, ennél jóval összetettebb. A szerelem bárkik között kialakulhat kortól,anyagi helyzettől,testalkattól, arcszerkezettől függetlenül. Én legalábbis már találkoztam mindenki által 10/10-esnek tartott bombázó csajjal, aki nekem egyáltalán nem jött be és olyan lányt is megismertem már, akit mások észre sem vettek,soha senki nem udvarolt neki, én viszont teljesen odavoltam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!