Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereknek miért vannak hatalmas igényeik párkapcsolat terén? Ezt úgy értem, hogy rengetegen nem ütik meg az általuk elvárt mércét. Ezek az emberek miért nem saját magukhoz hasonló párt akarnak?
pl:
buta,formátlan, átlagos vagy az alatt kinéző nő, akinek a személyiségében semmi extra nincs egy gazdag, adonisz, jó testű hercegről álmodozik.
alacsony, vékony, szintén buta, szegény, átlag alatti csávók itt rinyálnak, hogy ezek ellenére nekik csinos, ápolt, gyönyörű, okos barátnő kell.
És légyszi ne írjátok hogy túlzok, mert a való életben, ill. itt gyakorin is folyamatosan vannak ilyen kérdések, ahol leírják a jellegtelen, átlagos vagy az alatti tulajdonságaikat, és kérdezik hogy de ugye ettől még lehet a párjuk egy herceg/hercegnő?
Ezek az emberek miért ilyen buták? Miért nem saját maguk kategóriájában keresgélnek? Vagy ha az nekik nem elég, miért nem fejlesztik a személyiségüket olyanná, amilyenre vágynak mástól, akkor talán könnyebben menne olyan körökben az ismerkedés...
Nekem sokféle testalkatú férfi tetszett már életem során. Csak most kapásból a munkahelyemről nagyon tetszik pl. egy elég pocakos férfi, egy vékonyabb, normál testalkatú, aki azonban egyáltalán nem izmos, és még több vékony srác is.
Nekem eleve a vékony testalkat nagyon is tetszik, elegáns, laza mozgás társul hozzá általában, meg a vékony végtagok eleve csinosak számomra. A táncos fiúkat is imádom nézni, ők pedig mind vékonyak.
De természetesen az izmos, kisportolt férfitest is szép látvány, és tetszettek már ilyen fiúk is.
Ezt csak azért írom, mert olyan leszólóan írsz az alacsony, vékony fiúkról. Pedig tőlem alacsonyabb is tetszett már nagyon is, nem is egyszer.
A személyisége, ami döntő nálam, és hogy kedves, mosolygós, szelíd ember legyen, inkább halk szavú. Ez az én zsánerem, és hogy milyen alkat, mackós, izmos, alacsony, vékony vagy normál, az teljesen mindegy, ha tudunk jókat beszélgetni, egy rugóra jár az agyunk, megegyeznek a jövőbeli terveink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!