Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet hogy a nagyon buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet hogy a nagyon buta embereknek, akár nő akár férfi, kiülhet nagyon a tudatlanság az arcukra, nézésükre, és az nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben, de előfordulhat.
2016. máj. 22. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem csak az arcukon, pl. ezen az oldalon még fogalmazásukon is átjön.
2016. máj. 22. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalataim alapján igen, kiül az emberre, és az mondjuk lehet, hogy túlzás, hogy visszataszító, ha egyébként nem viselkedik úgy, hogy visszataszító legyen, de vonzódást nem érzek olyan ember iránt, akivel nagyon különbözünk, mert kapásból beszélgetni sem tudunk. De ez az én tapasztalatom. A szüleim értelmes emberek, de szívesebben hagynak intézkedéseket másra, meg halogatósok, engem még ez is zavar, mivel én meg nagyon nem ilyen vagyok.
2016. máj. 22. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Igaz, nézd csak meg, pl. ezen a képen mennyire sugárzik az értelem az arcukról: [link]
2016. máj. 22. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
sokaknak a tekintetén látszik.... egyébként ettől függetlenül lehetnek "széparcúak, szépek,helyesek...sok ilyet látok nap,mint nap :D
2016. máj. 22. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Valóban vannak akiknek már extrém mértékben látszik a tekintetükön a belső sötétségük. Még ha valaki külsőre egyébként vonzó is, de a belülről totál agyhalott, akkor az nagyon kiábrándító és szánalmas. Főleg az ilyen pláza cicababáknál lehet ezt megfigyelni, meg sok gyúrós-diszkós nagymenőnél.
2016. máj. 22. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó, én akkor szoktam a legértelmesebben nézni, amikor valójában gőzöm sincs. :)
2016. máj. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!