Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen visszataszító mások számára?
Figyelt kérdés
Most ez lehet nem feltétlenül ebbe a témakörbe tartozik, de egész egyszerűen nem tudok beilleszkedni egy társaságba, közösségbe sem. Az emberek lenéznek, még úgy általában ismeretlenül is már ha csak rám néznek. De amúgy még barátaim sem voltak soha, és még párkapcsolatom sem. Az emberek általában kiröhögnek még a szemembe és a hátam mögött is. Nincs semmilyen különleges stílusom, és csendes, visszahúzódó vagyok. L/252016. ápr. 11. 14:26
1/7 anonim válasza:
Ha te visszahúzódó vagy nem vagy fogékony a barátkozásra, akkor szerinted mit tudna csinálni a másik fél? Álljon fejre?
2/7 anonim válasza:
Őszintén: mi ezt mégis hogyan állapítsuk meg ennyiből?
3/7 anonim válasza:
>Az emberek általában kiröhögnek még a szemembe és a hátam mögött is.
Valószínűleg nem így van. Kissé paranoidnak hangzol. Nem vagy az?
5/7 anonim válasza:
Szerintem is kicsit paranoiás vagy, vagy nagyon be vagy feszülve és egyfolytában csak arra gondolsz,hogy vajon mit gondolnak rólad mások.
6/7 anonim válasza:
Egyelöre számomra nem vagy visszataszito. Beszélgessünk, küldj képet (priviben!), igérem kritikusan foglak nézni, esetleg provokállak is, de öszintén megirom neked a véleményemet.
7/7 anonim válasza:
Képet kérünk.
Kivéve ha te vagy Erzsike. Akkor egyértelmű a válasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!