Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem visszataszító ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem visszataszító ez a sok nyálcsorgató, kiéhezett pasi?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag egyikük sem tud normálisan közeledni a lányokhoz, mert azonnal a szexxel jönnek és nyomulnak... Normális kapcsolat is alig van, mert senki sem szerelmes, csak a jó szex miatt vannak együtt. Elég zavaró, hogy a sok ribi miatt a rendes lányoknál is így próbálkozik be mindenki, és semmibe veszik őket...

Most őszintén, miért ennyire fontos a szex? Persze, jó dolog, de nem vagyunk állatok, az ember képes uralkodni magán.

2016. márc. 2. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Akkor nem dugunk? :(
2016. márc. 2. 15:47
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

Te most pont az ellenkezőjét csinálod, mint az általad említett réteg.

Az ellentét közted, és köztük, hogy ők siránkoznak... Te meg panaszkodsz.

Ha bölcsebb szeretnél lenni, inkább hallgass, keress, lény nyitott és megközelíthető hátha rádtalál. :)

Lény olyan nő, aki ékiért érdemes kockázatot vállani, és harcolni, akiért megéri megsebesülni, felülemelkedni a saját félelmeinken.

u.i.: Legyen nálad néhány sebtapasz, és néhány kellemesen meleg puszi. :)

23/F

2016. márc. 2. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Két felé lehet osztani a srácokat:

1. Aki tényleg komoly kapcsolatot szeretne, ő úgyis viselkedik és úgyis áll a dolgokhoz.

2. Aki csak szexet akar, az csak erre fogja kihegyezni a hangsúlyt.

Az, hogy éppen melyik közeledik hozzád, azt csak te tudod. Az ellenszenvesebbiket meg könnyűszerrel el lehet paterolni. És nem kell ezért visszataszítónak bélyegezni a másikat.

4/13 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj kérdező, hogy általánosítasz ahogy itt mindenki. (és most én is hihi).

Viccen kívül pedig, a legtöbb nőnek ugyan úgy ez az igénye mint a legtöbb férfinek. Jó külső, izgalom, aztán vissza a teljes függetlenségbe. Azért mert te meg én másképp gondoljuk, még sokan mások nem...

Tudod én is komoly barátnőt keresek és esélyem sincs találni mert irreális elvárásaim vannak. No nem külsőre, hanem belsőre. Ettől függetlenül nem általánosítok, csak belátom, hogy nehéz ügy.

5/13 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítasz, rengeteg férfi (nem gyerekes fiúra értem) van aki jól kezeli a helyzetet és nem szexet akar. Rossz helyen keresgélsz ezek szerint.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy megnyugtat, hogy másokat is a kangörcsös pasik környékezik meg..., de azt hittem, hogy csak én fogom ki mindig a "tutit" :D

Engem is taszít, nem azzal van a baj, hogy fontos nekik a szex, hanem hogy már a második perc után azt kérdezik meg, hogy alul vagy fölül szeretek lenni.

2016. márc. 2. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
nem csak neked,nekem is ez a sok kiéhezett kis lúvnya,csak pénzt és bránert akarnak egyfolytában. ez így már kibirhatatlan,biztos valami hülye ámerikai filmben látják ,a pénz és a szex kell nekik. meghívhatlak a bálba és csak eskűvő után egy évre kell szexelni! 😹😭
2016. márc. 2. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
43%

Adva van rengeteg lány akik folyamatosan tapadós leggingsben mászkálnak vagy ebben a latexnadrágban, kint van mindenük vagy úgy öltözködnek, hogy az alakjuk mindig jól látszódjon. Többnyire 15-20 éves korosztályról beszélünk.

Nos, ezek után te mit is vársz el a férfiaktól, mi alapján közeledjenek vagy ne közeledjenek? Kicsit el kellene gondolkodni az ok-okozaton, hogy mi miért is van.

2016. márc. 2. 16:28
 9/13 anonim ***** válasza:
úgy látszik mindenkit olyanok találnak be, akit a legkevésbé sem akar. én is pont az olyan nőket vonzom akik csak szórakozni akarnak.
2016. márc. 2. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért, aki jó emberismerő, az egy-két beszélgetés után le tudja szűrni a másik emberről, hogy érdemes-e ismerkedni vagy sem. Mindenki azt veszi észre, amilyen ő maga is legbelül. Ezért is alkot tökéletes párost a plázari banc és a szénné gyúrt terminátor. Hasonló a hasonlót megtalálja. A gond akkor van, ha valaki tapasztalatlan párkapcsolatok terén, naív, nem jó emberismerő, rossz mintákat lát otthon (amelyekkel azonosul), és kompenzációként azonnali sikereket akar elérni.

Pl ekkor szokott az is lenni, hogy az amúgy normálisabb lányok is a gyökerekkel jönnek össze. De a ludas a szinten és kritikán aluli tömegmédia, ami elhiteti az emberekkel az értéktelen dolgok értékességét, az énérvényesítés elsőbbségét, a tökéletesség illúzióját. Lásd, ha nem megy minden simán elsőre, vagy közösen kéne dolgozni a kapcsolaton, akkor kuka, mert "te" a tökéleteset érdemled meg...

Szóval kell önismeret ahhoz, hogy aztán a kapcsolatokban se fájjon a fejünk. Magyarul, jól dönteni és jól választani tudni kell. Sokan saját személyiségük fehér foltjait a másik emberrel szeretnék kiszíneztetni. Pedig ez nem a másik dolga.

2016. márc. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!